• تاریخ انتشار : 1401/07/12 - 11:31

آشنایی دانشجویان و دستیاران با اصول مهم ارتباط موثر در بیمارستان مهدیه

دستیاران، استاژرها و دانشجویان پرستاری بیمارستان مهدیه با اصول مهم برقراری ارتباط موثر آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از بیمارستان مهدیه، کارگاه آموزشی ارتباط مؤثر ویژه دستیاران، استاژرها و دانشجویان پرستاری در این مرکز برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی دکتر شعبانی روانشناس مرکز مشاوره دانشجویان معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه به ارایه آموزش‌های لازم درخصوص نحوه برقراری ارتباط مؤثر پرداخت.

از جمله مباحث مطرح شده در این کارگاه می توان به مباحثی نظیر همدلی، نحوه صحیح برقراری ارتباط کلامی با مخاطبان(اعمّ از همکاران، مددجویان، ارباب رجوع و ...) اشاره کرد.

براساس این گزارش برگزاری این گارگاه آموزشی در آینده در این بیمارستان تداوم خواهد داشت و برای کارکنان مرکز نیز برگزار می شود.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری