• تاریخ انتشار : 1401/09/27 - 08:25

آموزش تغذیه سالم به طلاب حوزه‌های علمیه

کارگاه آموزشی تغذیه سالم برای طلاب حوزه‌های علمیه امام حسن‌مجتبی(ع) و بانو امین توسط کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شمیرانات برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از شبکه بهداشت و درمان شمیرانات، در دو کارگاه آموزشی جداگانه اصول تغذیه سالم  به طلاب حوزه های علمیه مذکور آموزش داده شد.

در این جلسات آموزشی که در راستای برنامه بهبود تغذیه و با هدف ترویج تغذیه سالم در میان جامعه طلاب و روحانیون برگزار شد، آموزش‌های لازم به شرکت کنندگان ارایه شد.

اصول تغذیه سالم در پیشگیری از بیماری‌های مزمن، اصلاح الگوی عادات غذایی و بررسی شایعات و باورهای غلط تغذیه‌ای از جمله مباحث ارایه شده در این کارگاه‌ها بود.

کدخبرنگار: 7700س.ع

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری