اخبار

  • تاریخ انتشار : 1398/03/29 - 14:01
  • بازدید : 807
  • تعداد بازدید : 99
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

اولين كنگره ملى اهداى عضو توسط بيمارستان دكتر مسيح دانشورى برگزار شد

اولين كنگره ملى اهداى عضو توسط بيمارستان دكتر مسيح دانشورى در وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكى با تاییدیه انجمن جهانى پيوند اعضا و انجمن اهداى عضو اروپا از ٢٨ الى ٣٠ خرداد برگزار شد.

اولين كنگره ملى اهداى عضو توسط بيمارستان دكتر مسيح دانشورى در وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكى با تاییدیه انجمن جهانى پيوند اعضا و انجمن اهداى عضو اروپا از ٢٨ الى ٣٠ خرداد برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر فرحناز صادق بیگی رئیس واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به برگزاری اولین کنگره ملی اهدای عضو اظهار کرد: اين كنگره با هدف راهكارهاى افزايش مرگ مغزى در كشور با شركت اساتيد اين حوزه به جنبه هاى مختلف بالينى، علمى، آموزشى و فرهنگى اين حوزه برگزار شد.

دکتر صادق بیگی با بیان این که پیوند اعضا آخرین راه نجات بیماران مبتلا به بیماری پیشرفته اعضا و اصلی ترین راه فراهم کردن عضو مورد نیاز برای این بیماران، موارد فوت شده به علت مرگ مغزی می باشند افزود: در حال حاضر حدود 30 هزار نفر در لیست انتظار پیوند اعضا ( قلب، ریه، کبد، پانکراس و روده ) می باشند و روزانه 12 نفر از این لیست به علت نرسیدن عضو پیوندی فوت می کنند.

رئیس واحد فراهم آوری اعضای پیوندی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری تصریح کرد: در ایران، اهدای عضو از مرگ مغزی برای پیوند به بیماران از سال 1380 آغاز شد و آغازگر این اقدام حیات بخش، فتوای امام خمینی (ره) به برداشت اعضا از مرگ مغزی برای نجات جان انسان با پیوند عضو بود.

دکتر صادق بیگی ادامه داد: اگر چه 12 سال تا آغاز عملی این اقدام به طول انجامید، اما از سال 1380 تاکنون، 8000 مورد مرگ مغزی با اهدای عضو سبب نجات جان بیش از 18 هزار بیمار شده اند.

 وی اذعان داشت: واحد فراهم آوری اعضای پیوندی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری مفتخر است با 17 سال فعالیت در این زمینه و با اهدای بیش از 5000 عضو، تامین کننده یک سوم کل اعضای مورد نیاز پیوند کشور و نجات جان بیماران باشد.

دکتر صادق بیگی در خصوص كنگره فوق گفت: در این برنامه همه دست اندركاران حوزه اهداى عضو شركت مي كنند و در كارگاه هاى عملى روشهاى تاييد و نگهدارى مرگ مغزى ، همچنين نحوه رضايت گيرى از خانواده ها جهت اهداى عضو آموزش داده     مي شود.

وی افزود: همچنین در پانل تخصصی كه با شركت همه متخصصين مرتبط با اهداى عضو از قبيل متخصص بيهوشى، پزشكى قانونى، مسمومين، جراحان پيوند عضو برگزار می شود مدلهاى مختلف اهداى عضو در جهان و موانع اهداى عضو در ايران بررسى می گردد.

انتهای پیام/

  • گروه خبری : همایش و کنگره گالری
  • کد خبر : 79588
کلید واژه