• تاریخ انتشار : 1399/05/26 - 12:41

بازدید از مراکز منخب غربالگری کرونا ویروس شبکه بهداشت شمیرانات

مراکز منتخب غربالگری کرونا ویروس ((covid-19شبکه بهداشت و درمان شمیرانات توسط نمایندگان وزارت بهداشت و دانشگاه مورد بازدید قرار گرفتند.

مراکز منتخب غربالگری کرونا ویروس ((covid-19شبکه بهداشت و درمان شمیرانات توسط نمایندگان وزارت بهداشت و دانشگاه مورد بازدید  قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از شبکه بهداشت و درمان شمیرانات، تیمی متشکل از نمایندگان وزارت بهداشت و اداره بازرسی دانشگاه از نحوه خدمت رسانی در مرکز غربالگری کرونای طالقانی پنجشنبه 23 مردادماه بازدید کردند.

در این بازدید که دکتر عموزاده مدیر شبکه و دکتر حسن پور تیم مذکور را همراهی می کردند؛ بخش های مختلف تریاژ، پذیرش، نمونه گیری مورد بازدید قرار گرفت و بازدیدکنندگان از نزدیک در جریان نحوه ارایه خدمات توسط پزشک و مراقب سلامت ثبت کووید 19در سامانه سیب قرار گرفتند.

بازدیدکنندگان ضمن گفت وگو با چند تن از مراجعان رضایت آنان را از نحوه ارایه خدمات جویا شدند و  در نهایت نحوه عملکرد شبکه را رضایت بخش اعلام کردند.

براساس این گزارش در بازدید مشابهی نماینده وزارت بهداشت از مراکز منتخب شبانه روزی غربالگری فشم و لواسان در دو شیفت عصر و شب بازدید کرده و در جریان گردش کار و کلینیک ویژه کووید19 این مراکز قرار گرفت و از علمرد خوب همکاران قدردانی کرد.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری