• تاریخ انتشار : 1400/01/28 - 15:21

بازدید معاون درمان دانشگاه از روند خدمت رسانی به بخش های بستری کرونا

دکتر سیدهادی میرهاشمی معاون درمان دانشگاه با حضور در بیمارستان های شهدای تجریش، لقمان حکیم و آیت الله طالقانی از روند خدمت رسانی در بخش های بستری کووید 19 بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت درمان دانشگاه، در این بازدید سرزده که بامداد جمعه 26 فروردین ماه صورت گرفت، دکتر بهرام چوبان معاون فنی معاونت درمان، دکتر امیر هاشمی رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی و فروغ مولا مدیر پرستاری دانشگاه نیز حضور داشتند.

دکتر میرهاشمی  در این بازدید عملکرد بیمارستان های مذکور در خدمت رسانی به بیماران کووید 19 مورد بررسی قرار گرفت.

معاون درمان دانشگاه در حین بازدیدهای مذکور با اشاره به وضعیت فوق العاده شیوع بیماری کووید 19 در شهر تهران بر اساس برنامه ریزی ستاد کرونا و دستورالعمل ابلاغی وزارت بهداشت، بر راه اندازی واحد درمان سرپایی، کنسل کردن اعمال جراحی الکتیو و تغییر کاربری بخش های غیرضروری به بخش بستری کرونا تاکید کرد.

دکتر میرهاشمی در این بازدید از زحمات کلیه همکاران بیمارستانی در شرایط سخت فعلی و بردباری و گذشت آنان در فرایند درمان بیماران تقدیر کرد.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری