• تاریخ انتشار : 1401/06/07 - 15:09

برگزاري دومین پویش "سلامتی را قدم بزن" در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

دومین پویش "سلامتی را قدم بزن" با حضور معاون امور بهداشتی دانشگاه ششم شهریورماه 1401 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت بهداشتی، این پویش با حضور دکتر محمدرضا سهرابی معاون بهداشتی دانشگاه، دکتر جانبازی معاون اجرایی معاونت بهداشت و جمعی از کارکنان معاونت ششم شهریورماه 1401 برگزار شد.

در این پویش که به منظور  ترویج سبک زندگی سالم، ارتقای سلامت و نهادینه کردن فرهنگ ورزش همگانی اجرا شد، معاون بهداشتی دانشگاه و هیئت همراه به مدت دو ساعت مسافتی را به پیاده‌روی پرداختند.

براساس گزارش مذکور این پویش همزمان با سراسر کشور روز جمعه چهارم شهریورماه در مراکز و شبکه‌های بهداشت تابعه دانشگاه برگزار شد.

پویش سراسری "سلامتی را قدم بزن" یک پلتفرم جهانی برای ارتقای سلامت است و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نیز ضمن شرکت در این  پویش از رفتارهای ضامن سلامتی حمایت کرد.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری
  • گروه خبری : 120111