• تاریخ انتشار : 1399/06/23 - 18:32

برگزاری آزمون جامع علوم پایه و پیش کارورزی به صورت الکترونیکی

آزمون جامع علوم پایه و پیش کارورزی برای اولین بار به صورت الکترونیکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و به نقل از دانشکده پزشکی، آزمون جامع علوم پایه و پیش کارورزی روز پنجشنبه 20 شهریورماه در سالن تربیت بدنی برای اولین بار به صورت الکترونیکی برگزار شد.

تعداد شرکت کنندگان در آزمون جامع علوم پایه 185 نفر و در آزمون پیش کارورزی 209 نفر بوده و آزمون ها در دونوبت صبح و عصر برگزار شد.

طراحی سوالات آزمون جامع علوم پایه روز چهارشنبه 19 شهریورماه در دانشکده پزشکی انجام شد.

راه اندازی سرور و اجرای الکترونیکی آزمون با همکاری اداره فناوری اطلاعات دانشکده پزشکی و زیر نظر معاونت آموزشی دانشکده و دانشگاه انجام شد و آزمون ها با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در عصر پنجشنبه به پایان رسید.

دکتر طباطبایی نژاد مدیر آموزش دانشگاه، دکتر یگانه معاون پشتیبانی دانشکده پزشکی، تاجدینی مدیر حراست دانشکده، مهندس ابراهیمی رئیس اداره فناوری اطلاعات دانشکده، مهندس کرمی زنده دل مسئول آزمون و تنی چند از مدیران و کارشناسان از محل آزمون بازدیدکردند.

انتهای پیام /

کدخبرنگار: 7703م.ر