• تاریخ انتشار : 1400/09/30 - 09:26

برگزاری وبینار کشوری "مراقبت از نوزاد بر پایه رفتار" در مرکز مهدیه

وبینار کشوری" مراقبت از نوزاد بر پایه رفتار"با حضور مراقبان نوزاد از سراسر کشور در مرکز پزشکی ، آموزشی و درمانی مهدیه برگزار شد.

وبینار کشوری" مراقبت از نوزاد بر پایه رفتار"با شرکت  100 نفر از مراقبان نوزاد از سراسر کشور  29 آذرماه 1400 در مرکز پزشکی ، آموزشی و درمانی مهدیه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از بیمارستان مهدیه، این کارگاه مجازی در راستای مراقبت تکاملی از نوزاد برگزار شد و شرکت کنندگان با نحوه مراقبت از نوزاد با توجه به رفتار نوزاد آشنا شدند.

دکتر ورزش نژاد عضو هیئت علمی دانشگاه و مسئول آموزش مداوم بیمارستان در این کارگاه مجازی با اشاره به اهمیت شناسایی رفتارهای نوزاد درخصوص تعدیل مراقبت ها براساس خواست نوزاد به بیان مطالبی پرداخت.

الهه راستکار کارشناس ارشد پرستاری نوزادان و مربی کشوری برنامه مراقبت تکاملی نوزاد نیز در این وبینار به تشریح نشانه های رفتاری استرس و خودتنظیمی در نوزاد پرداخت و درباره شکل اجرای مراقبت خوشه ای با در نظر گرفتن رفتارهای نوزاد، توضیحاتی ارایه کرد.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری