• تاریخ انتشار : 1401/07/20 - 13:41

جشن استقبال از نودانشجویان دانشکده توانبخشی برگزار شد

جشن استقبال از نودانشجویان دانشکده توانبخشی سه شنبه 19 مهرماه 1401در سالن آمفی‌تاتر دانشکده توانبخشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از دانشکده توانبخشی، در این مراسم که با حضوردکتر محمد محسن روستایی رییس دانشکده ، معاونان آموزش و پژوهش، فرهنگی، دانشجویی و پشتیبانی و جمعی از مدیران  و اساتید و مدیران گروه های چهارگانه فیزیوتراپی، کاردرمانی، بینایی سنجی و شنوایی شناسی برگزار شد، 125 نفر از نو دانشجویان شرکت داشتند.

در این مراسم اساتید دانشکده ضمن تبریک به نودانشجویان، آینده‌ تحصیلی و حرفه‌ای سرشار از توفیق را برای دانشجویان آرزو کردند .

در این مراسم اساتید و مسئولان دانشکده ضمن بیان سخنانی درخصوص رشته‌های مختلف توضیح داده و  نمایی کلی از دانشکده و رشته‌های مختلف ارایه کردند.

براساس این گزارش در این مراسم دانشجویان با نشاط و شادابی در بخش‌های مختلف برنامه مشارکت داشتند، و مسئولان تشکل‌های دانشجویی نیز درخصوص فعالیت‌ها و زمینه‌های مشارکت دانشجویان با دانشکده به بیان توضیحاتی پرداختند.

اهدای گل و بسته های هدیه به دانشجویان ورودی جدید از بخش‌های دیگر این برنامه بود.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری