اخبار

  • تاریخ انتشار : 1398/09/20 - 15:26
  • بازدید : 992
  • تعداد بازدید : 153
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

دیدار هیئت رییسه جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی با رییس دانشگاه

طی دیدار هیات رییسه جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی با دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر همکاری‌های مشترک بین دو سازمان در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی تاکید شد.

طی دیدار هیات رییسه جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی با دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر همکاری‌های مشترک بین دو سازمان در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی تاکید شد.


 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و به نقل از جهاد دانشگاهی، دکتر زالی در این نشست با اشاره به تعامل و همکاری های دو جانبه و مثبت بین جهاد دانشگاهی با بخش‌های مختلف دانشگاه طی دوره‌های مختلف، عنوان کرد: جهاد دانشگاهی به دلیل ساختار چابک و فاقد بروکراسی زاید می تواند در بسیاری از حوزه‌ها همراه و همکار دانشگاه باشد و بنده نیز همچون گذشته برای تداوم این همکاری‌ها اعلام آمادگی می‌کنم.

 

رییس دانشگاه با اشاره به استراتژی روشن دانشگاه در توجه و تقویت برنامه های فرهنگی و دانشجویی، اظهار کرد: ارتقای برنامه‌های فرهنگی دانشگاه از موضوعات و برنامه‌های استراتژیک و نیاز جدی و فعلی دانشگاه است و در این راستا از ایده‌های مترقی جهاد دانشگاهی استقبال می کنیم.

 

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی با ذائقه دانشجو آشناتر است، گفت: وجود فرایندهای غیر اداری و نبود بروکراسی های دست و پاگیر باعث شده که جهاد دانشگاهی بتواند در متن دانشگاه و در تعامل نزدیکتری با دانشجو فعالیت کند.

 

دکتر زالی همچنین با استقبال از برگزاری دوره‌های توانمندسازی و مهارت‌افزایی توسط معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی، ضمن تاکید بر مساله محور بودن دوره‌ها، اظهار کرد: مهارت‌افزایی دانشجویان رشته‌های مختلف علوم پزشکی نیاز امروز دانشگاههاست.

 

وی ادامه داد: در حوزه کارآفرینی می‌توان با همکاری مشترک نسبت به طراحی پروتکل‌هایی در سطوح مختلف کارآفرینی اقدام کرد.

 

دکتر زالی با اشاره به فعالیت‌های پژوهشی جهاد دانشگاهی در حوزه طب سالمندی و اعلام آمادگی دانشگاه برای همکاری در این حوزه، خاطرنشان کرد:‌ متاسفانه نظام سلامت ما برای مواجهه با چالش سالمندی در سال‌های آینده آماده نیست، این در حالیست که طی چند سال آینده جمعیت سالمندان در کشور چندبرابر شده و باید برای رفع نیازهای سلامتی و اجتماعی آنها  راهکارهای علمی بررسی و ارایه شود.

 

وی با اشاره به افزایش طول عمر ایرانیان، ادامه داد: ‌این درحالیست که متاسفانه برنامه درستی برای توانمندسازی و افزایش کیفیت زندگی سالمندان نداریم. در حال حاضر افراد در سنین بازنشستگی به شدت فرسایش پیدا می‌کنند، بنابراین باید برنامه‌هایی برای تقویت توانمندی و سلامت افراد سالمند در دوره بازنشستگی بررسی و تدوین کنیم.

 

دکتر زالی در ادامه با انتقاد از حذف رشته تخصصی طب سالمندی در مقطع تخصصی، اظهار کرد: با توجه به نیاز جامعه و چالش‌های پیش رو در حوزه سالمندی، حذف این رشته سیب بزرگی به حوزه سلامت کشور وارد می‌کند.

 

وی با اعلام آمادگی نسبت به همکاری مشترک با جهاد دانشگاهی برای تولید پکیج سالمندی در حوزه های آموزشی، پژوهشی و درمانی، اظهار کرد: البته تدوین این سند و پروتکل عملیاتی نیازمند تشکیل گروه های تخصصی مختلف و برنامه ریزی گسترده است.

 

دکتر زالی در بخش دیگر این نشست با بیان اینکه راه‌اندازی دفتر خبرگزاری ایسنا در دانشگاه را یک فرصت مطلوب برای دانشگاه می دانم، گفت: رسانه ها جایگاه موثری در پیگیری و تحقق برنامه‌های دانشگاه دارند و ایسنا در این زمینه و در حوزه سلامت به عنوان یک رسانه متعهد و بی‌طرف بسیار خوب عمل کرده است.

 

وی با تاکید بر اینکه در عصر انتشار اخبار متعدد و سرعت بالای انتشار اخبار، تحلیل رسانه‌ای باید جایگزین اخبار رسانه‌ای شود، ادامه داد: باید با تحلیل اخبار و برنامه‌ها به دنبال راهکار و راه حل مناسبی برای مشکلات و چالشهای جامعه باشیم ، که این مهم در فضای آزاداندیشی رسانه‌ای حاصل می شود.

 

رییس دانشگاه ایسنا را رسانه‌ای مورد اعتماد بین مردم، دانشجویان و مسئولان معرفی کرد و گفت:‌همواره به عنوان رسانه‌ای اصیل با ایسنا همکاری کرده و به حضور ایسنا در دانشگاه شهید بهشتی به عنوان یک فرصت ارزشمند نگاه می کنم.

 

دکتر زالی همچنین با استقبال از راه‌اندازی دبیرخانه نکوداشت استاد در جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، تقدیر از اساتید پیشکسوت را ارزشمند و نیاز دانشگاه عنوان کرد و در این رابطه پیشنهاد راه‌اندازی خانه اساتید پیشکسوت در دانشگاه را ارایه کرد.

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خاتمه با بیان اینکه جهاد دانشگاهی رقیب دانشگاه نیست، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی مولود مبارک انقلاب فرهنگی است و ما نیز از هرگونه تعامل و همکاری با این سازمان دانشگاهی استقبال می‌کنیم.

 

دکتر علیرضا بهرامی رییس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در این نشست با بیان اینکه جهاد دانشگاهی دارای ویژگی هایی است که باعث پویا بودنش شده، اظهار کرد: یکی از این ویژگیها این است که خود اتکایی و عدم وابستگی به درآمد نفتی داردو نشان از ساختار  مساله محور بودن دارد و جهاد دانشگاهی دانشگاه با این رویکرد یک برنامه کلی داشته و درهمین راستا فعالیت می نماید و روح حاکم بر همه فعالیتهای جهاد دانشگاهی فرهنگ بوده چراکه در حوزه فرهنگی تمام فعالیتها در چهارچوب نظام برای این است که حال دانشجو خوب شود و هدف اصلی،استفاده از توانمندیهای دانشجویان است.

 

وی اضافه کرد:تمرکز جهاد دانشگاهی در بخش پژوهش در حوزه سالمندی است چراکه یکی از ابرچالش های نظام سلامت درآینده حوزه سالمندی بوده و در حوزه آموزشی، دنبال توانمندسازی و مهارت افزایی نیروی کار مورد نیاز بازار کار هستیم.

 

دکتر بهرامی در ادامه بر آمادگی جهاد دانشگاهی برای همکاری و همراهی با دانشگاه تاکید کرد.

 

انتهای پیام/

  • گروه خبری : همایش و کنگره گالری
  • کد خبر : 86192
کلید واژه