• تاریخ انتشار : 1399/10/21 - 14:46

طرح گندزدایی و سم پاشی خوابگاه های دانشجویی دانشگاه اجرا شد

مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویان دانشگاه از سم‌پاشی دوره‌ای خوابگاه‌های دانشجویی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی  sbmu به نقل از معاونت دانشجویی و فرهنگی ، مرکز بهداشت، درمان و مشاوره‌ دانشجویان این معاونت در یک برنامه دو هفته ای اقدام به سم‌پاشی خوابگاه‌های دانشجویی  کرده است.

براساس این گزارش برنامه سم پاشی از 16 دیماه آغاز شده است و تاکنون مجتمع های خوابگاهی امام علی (ع) و الزهرا (س)،  خوابگاه  های شهید آوینی و شهید بیگ محمدی ، رستاک و امیرآباد، سم پاشی شده اند.

در ادامه این برنامه  خوابگاه شهید موسوی (11) و فردوس 22 دیماه ، خوابگاه حضرت زینب (س) و خوابگاه سمیه، 23 دیماه ، . خوابگاه سرشار و خوابگاه گل نرگس 24 دی ماه و  خوابگاه شهید رحیمی (ملاصدرا) 27 دی ماه سم پاشی خواهند شد.

مرکز بهداشت دانشجویان به دانشجویان و همکاران خوابگاه‌ها توصیه کرد قبل از انجام سم‌پاشی به نکات زیر توجه کنند.

* تمامی لوازم موجود در اتاق‌ها جمع‌آوری، و پس از نظافت محل، لوازم در وسط اتاق گذاشته شود، به طوری که کارگر سم‌پاش بتواند اطراف اتاق را به‌راحتی و به طور دقیق سم‌پاشی کند.

* مواد غذایینرظیر برنج و قند و چای باید از محل خارج شود. ظروف غذاخوری و موارد دیگر هم باید از محل خارج، یا روی آن کاملاً با نایلون پوشانده شود.

* تمامی درها و پنجره‌ها هنگام سم‌پاشی باید بسته باشد و حتی المقدور هیچ گونه جریان هوایی در اتاق وجود نداشته باشد.

* قبل از سم‌پاشی باید سرویس‌های بهداشتی تمیز شود. هم‌چنین در صورتی که قبلا از مواد پاک‌کننده یا ضدعفونی‌کننده سطح استفاده شده است باید با آب شسته شود تا اثری از آن بر جای نماند.

* قبل از شروع عملیات سم‌پاشی کارگران نظافتی باید کار خود را تمام کرده باشند.

* با توجه به این که سم‌پاشی به روش ابقایی انجام می‌شود پس از پایان آن باید از شست‌وشوی محل سم‌پاشی شده خودداری شود.

*سم‌پاشی در زمانی انجام ‌شود که حداقل افراد در اماکن حضور داشته باشند و دانشجویان باید بعد از آماده کردن اتاق‌های خود کلید اتاق را به مسؤول خوابگاه بسپارند.

* مسؤول خوابگاه باید ضمن حضور در محل بر اجرای صحیح موارد ذکر شده هنگام سم‌پاشی نظارت داشته باشند.

انتهای پیام

کد خبرنگار : 7700 س.ع