• تاریخ انتشار : 1399/08/18 - 10:32

همایش دانشجویی تازه های علوم بهداشتی کشور برگزار می شود

سیزدهمین همایش دانشجویی تازه های علوم بهداشتی کشور 20 و 21 آبان در دانشکده بهداشت و ایمنی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سیزدهمین همایش دانشجویی تازه های علوم بهداشتی کشور توسط بسیج دانشجویی و دانشکده بهداشت و ایمنی در روزهای سه شنبه و چهارشنبه، 20 و 21 آبان در دانشکده بهداشت و ایمنی برگزار می شود.

در این دوره از همایش بیش از 700 مقاله در 7 پنل تخصصی از اساتید و دانشجویان این رشته در سراسر کشور به دبیرخانه این همایش ارسال شده است.

با توجه به شیوع ویروس کرونا این دوره از همایش مجازی برگزار می شود و تنها سخنرانان اصلی پنل به صورت حضوری در این همایش شرکت می کنند.

در این دوره یک پنل به طور اختصاصی به موضوع کووید 19 اختصاص یافته است که با حضور مسئولان کشوری و متخصصان این عرصه برگزار می شود.

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به آدرس www.ihsc.bsbmu.ir مراجعه کنند.

کدخبرنگار: 7703م.ر

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری