• تاریخ انتشار : 1400/06/09 - 09:56

وبينار آموزشی اصول نگارش مقالات علمی اصیل برگزار می شود

وبينارآموزشی اصول نگارش مقالات علمی اصیل توسط مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی دانشگاه 10 و 11 شهریورماه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی   به نقل ازمرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی، این وبینار با همکاری استارتاپ آموزشی پژوهشی آرکا روزهای چهار شنبه دهم شهریور ماه از ساعت 19-15 و پنج شنبه 11 شهریورماه از ساعت 14- 10برگزار می شود .

از مباحث مهمی که در این وبینار مطرح می شود . می توان به نحوه نگارش عنوان و مقدمه مقاله، نحوه نگارش قسمت مواد و روش ها (متد)، نحوه نگارش بخش نتایج ونحوه نگارش قسمت بحث اشاره کرد.

شرکت در این وبینار برای تمامی علاقمندان به پژوهش آزاد بوده و به شرکت کنندگان مدرک معتبر اعطا خواهد شد.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانند به وب سایت  www.arkascience.ir   مراجعه کنند .

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری