• تاریخ انتشار : 1400/09/08 - 10:21

وبینار آموزشی "تحریک نواحی عمیق مغز به طور وایرلس" برگزار می شود

وبینار آموزشی تحریک نواحی عمیق مغز به طور وایرلس توسط مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی دانشگاه نهم آذرماه 1400 برگزار می شود.

وبینار آموزشی تحریک نواحی عمیق مغز به طور وایرلس توسط مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی دانشگاه  نهم آذرماه 1400 برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به نقل از مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی، این وبینار آموزشی ساعت 10 صبح روز سه شنبه نهم آذرماه به صورت رایگان برگزار می شود.

در این وبینار تخصصی دکتر بهنام حاجی پور و دکتر مژگان علیپور دکتری تخصصی بیوفیزیک به ارایه تازه ترین یافته های علمی درخصوص تحریک نواحی عمیق مغز به طور وایرلس می پردازند.

براساس این گزارش در وبینار مذکور مباحثی نظیر میدان های مغناطیسی، اثرات میدان های مغناطیسی بر سیستم های زیستی، کانال های یونی، تحریک نواحی عمیق مغز به طور وایرلس با استفاده از کانال های یونی  و گیرنده های زیستی میدان های مغناطیسی و استفاده از آنها برای تحریک نواحی عمیق مغز به طور وایرلس مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانند به وب سایت  fnrc.sbmu.ac.irمراجعه کنند.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری