• تاریخ انتشار : 1401/06/19 - 12:51

وبینار آموزشی «سلول درمانی در بیماری های نورودژنراتیو» برگزار می‌شود

وبینار آموزشی «سلول درمانی در بیماری‌های نورودژنراتیو» توسط مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی دانشگاه 22 شهریورماه برگزار می‌شود.

وبینار آموزشی «سلول درمانی در بیماری‌های نورودژنراتیو» توسط مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی دانشگاه  22 شهریورماه برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی، این وبینار آموزشی سه‌شنبه 22 شهریورماه 1401ساعت 11:00 به صورت رایگان برگزار می‌شود.

در این وبینار آموزشی مباحثی نظیر انواع سلول‌های بنیادی: ویژگی‌ها، مزایا و محدودیت‌ها، ملاحظات ضروری در سلول درمانی، کاربرد درمانی سلول‌های بنیادی در بیماری‌های نورودژنراتیو، چالش‌ها و جهت‌گیری‌های آینده مورد بررسی قرار می گیرد.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به وب سایت  fnrc.sbmu.ac.irمراجعه کنند.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری
  • کد خبر : 120597