• تاریخ انتشار : 1401/06/14 - 13:35
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

وبینار بررسی حقوق متقابل پژوهشگر و آزمودنی در پژوهش‌های زیست پزشکی برگزار می‌شود

وبینار بررسی حقوق متقابل پژوهشگر و آزمودنی در پژوهش‌های زیست پزشکی توسط مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی دانشگاه برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، هفتمین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی فقه،حقوق و اخلاق پزشکی با عنوان بررسی حقوق متقابل پژوهشگر و آزمودنی در پژوهش‌های زیست پزشکی سه شنبه 15 شهریورماه برگزار می شود.

در این نشست که دارای امتیاز بازآموزی و فرهنگی است ، دکتر محمود عباسی دبیر شورای اخلاق پزشکی و رییس مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی دانشگاه به بیان مباحث مربوطه می پردازد.

این نشست سه شنبه 15 شهریور1401 از ساعت 10 تا 12 برگزار می شود .

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری
  • گروه خبری : 120400