• تاریخ انتشار : 1399/05/20 - 13:52

وبینار واکسن‌ها و روش های طراحی آنها ویژه داروسازان برگزار می‌شود

وبینار آموزشی « واکسن‌ها و روش های طراحی آنها » توسط مرکز تحقیقات علوم دارویی و با همکاری کمیته دانشجویی مرکز 22 مردادماه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از مرکز تحقیقات علوم دارویی، این وبینار که از امتیاز بازآموزی برای داروسازان برخوردار است ساعت  12-10 روز چهارشنبه 22 مردادماه برگزار می شود.

در وبینار مذکور مباحثی چون معرفی واکسن های سنتی، آشنایی با طراحی واکسن‌های مدرن، آشنایی با واکسن های فعال و غیر فعال، مزایا و محدودیت‌های آنها توسط  دکتر مریم تبرزد عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات فن‌آوری پروتئین دانشگاه ارایه می شود.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به آدرس www.IPharmS.sbmu.ac.irمراجعه کنند.ثبت نام در این دوره آموزشی از طریق سامانه آموزش مداوم کشور www.ircme.irانجام می‌شود.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری