• تاریخ انتشار : 1399/06/30 - 14:13

وبینار گروه آموزش بهداشت و ارتقای سلامت دانشکده بهداشت و ایمنی برگزار می شود

وبینار بررسی تجارب درس آموخته های کشور سنگاپور در مقابله با کووید 19 توسط دانشکده بهداشت و ایمنی اول مهرماه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از دانشکده بهداشت و ایمنی،  گروه آموزش بهداشت و ارتقای سلامت این دانشکده در نظر دارد سلسله وبینارهای بررسی تجارب و درس آموخته های کشورهای مختلف جهان در مقابله با کرونا  (COVID-19) را برگزار کند.

این وبینارها از اول مهرماه روزهای سه شنبه هر هفته آغاز می شود و تا ششم آبان ماه ادامه دارد .

براساس این گزارش نخستین وبینار سه شنبه اول مهرماه با محوریت کشور سنگاپور از ساعت 11-10 برگزار می شود و اساتید، دانشجویان، کارمندان دانشگاه و سایر علاقمندان می توانند در این سمینار مجازی شرکت کنند.

علاقمندان برای شرکت در این وبینار اینجا کلیک کنند.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری,اخبار کرونا