سه شنبه ٣٠ شهريور ١٤٠٠ - 
1 2
 
منو اصلی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 2833
 بازدید امروز : 55
 کل بازدید : 149823
 بازدیدکنندگان آنلاين : 1
 زمان بازدید : 2.97
 

 

رزومه مختصر مدیر

دکتر سارا سهراب وندی

 

 

 

‌مرتبه‌ي علمي

 

دانشیار

 

 

نشانی سازمانی

 

 

دانشکده و انستیتوی تغذیه و صنایع غذایی کشور

 

 دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

 

 

 

نام رشته ی آخرین مدرک تحصیلی

 

دكترای تخصصی علوم و مهندسي صنايع غذايي

 

 

نام دانشگاه اخذ آخرین مدرک تحصیلی

 

دانشگاه تهران

سوابق اجرایی

 

ü معاون دانشجویی و فرهنگی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی

ü مدیر گروه صنایع غذایی انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور

ü عضو هیات مدیره "انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند"

ü دبیر علمی "باشگاه پژوهشگران دانشجو"

ü مدیر عامل شرکت دانش بنیان صنایع غذایی

ü دبیرکمیته های "ارزشیابی" و "تمام وقتی" اعضای هیات علمی انستیتو

ü مدیر تحقیق و توسعه و مدیر تولید چند شرکت صنایع غذایی

ü عضو شوراهای "فرهنگی" و "برنامه ریزی پژوهشی دانشجویان" دانشکده

ü عضو شوراهای "مرکز رشد"، "پژوهشی"، "فناوری"، "پایلوت"، "ارتباط با صنعت"، "حلال" و "راهبردی" انستیتو

ü عضو "کمیته گذار به دانشگاه نسل سوم" دانشگاه

ü عضو کمیته های فنی و ملی سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی کشور

ü عضو کمیته فنی "حلال" سازمان غذا و دارو

ü دبیر اجرایی و عضو هیات تحریریه "مجله میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی"

ü هیات علمی نیمه وقت "مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران"

 

دستآوردها

 

ü پژوهشگر برتر جشنواره ابوریحان دانشگاه

ü پژوهشگر برگزیده جشنواره پژوهشی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی

ü هیات علمی جوان برگزیده جشنواره پژوهشی انستیتو و دانشکده

ü استاد برتر در ارزیابی دانشجویان (سما) جشنواره آموزشی دانشکده

ü اختراع برتر جشنواره اختراعات سوئیس

ü مدال طلای انستیتوی بهداشت روسیه

ü استعداد درخشان "دوره کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه تهران"

 

 

لینک سوابق پژوهشی

  https://isid.research.ac.ir/Sara_Sohrabvandi

 

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.