معرفی اداره تغذیه دانشجویان
-
ارائه خط مشی در زمینه خدمات غذایی به دانشجویان
-
آموزش تغذیه در سطح عمومی و اختصاصی برای دانشجویان و کارکنان
-
نظارت بر روند تهیه، طبخ و توزیع غذا در محل سلف سرویس و خوابگاه های تحت پوشش (برادران خواهران)
-
برنامه ریزی و تهیه برنامه غذایی متناسب با فصول سال وهمچنین مطابق با استانداردهای جهانی
-
کنترل بهداشتی مواد غذایی اعم از کیفیت مواد اولیه و تاریخ تولید و انقضاء آنها
-
نظارت بر تهیه و ارائه کارت بهداشتی پرسنل در امر تهیه و طبخ غذا
-
نظارت بر امر بهداشت محیط های طبخ و توزیع غذا
-
برنامه ریزی و ارائه آمار و اطلاعات تغذیه ای دانشجویان
-
انجام نظر سنجی دوره ای
|
|
 |
آخرین اخبار |
 |
|