صفحه اصلي > اخبار > اخبار سلامت

هیچ موردقطعی بیماری آبله میمونی در ایران گزارش نشده است
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد:براساس گزارش وزارت بهداشت تاکنون هیچ مورد قطعی از بیماری آبله میمونی در ایران گزارش نشده است.
 ١٤٠١/٠٣/٠٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
روان سالم پلی به سوی جامعه سالم/فرزندپروری، اصولی که باید والدین ازآن آگاه باشند
دستیار فوق تخصصی روانپزشکی کودک و نوجوان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: والدین از طریق آگاهی از اصول فرزندپروری می توانند فرزندی سالم و با اعتماد به نفس تربیت کرده و سلامت روان کودکان خود را تضمین کنند.
 ١٤٠١/٠٣/٠٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
معرفی سیستم مدیریت هوشمند بیمارستانی در برنامه APO Talk/ اهمیت درک چالش های حوزه سلامت در ارتقای بهره وری
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور در اولین برنامه P-Talk سازمان ملی بهره‌وری ایران، توضیحاتی را در خصوص «بهداشت و درمان هوشمند» ارایه داد.
کشف و پلمپ کارگاه غیرمجاز تولید عطر تقلبی
معاونت غذا و داروی دانشگاه از کشف و پلمپ یک کارگاه غیر مجاز تولید عطر تقلبی در مناطق تحت پوشش دانشگاه خبر داد.
اقدامات اورژانسی هنگام بلع اجسام توسط کودکان
فوق تخصص گوارش و کبد کودکان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: اگر کودکی در منزل بصورت اتفاقی هر جسم خارجی را بلیعد او را وادار به استفراغ نکنید و هیچ ماده غذایی به او نخورانده و در ولین فرصت به بیمارستان کودکان مراجعه کنید.