صفحه اصلي > اخبار > اخبار دانشگاه

‎طرح واکسیناسیون کرونا در خودرو اجرایی شد
‎طرح واکسیناسیون کرونا برای افراد بالای 80 سال در بوستان جنگلی سرخه حصار به همت مرکز بهداشت شرق دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در حال اجراست.
زمان برگزاری آزمون های دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اعلام شد
معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی زمان برگزاری آزمون های نميسال دوم 99-1400 دانشجويان دانشگاه را اعلام کرد.
 ١٤٠٠/٠٢/١٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
تاكيد معاون توسعه و منابع دانشگاه بر توسعه زيرساخت هاي آموزشي دانشکده دندانپزشکی
معاون توسعه و منابع دانشگاه فضاهای آموزشی کلینیک شبیه سازی دانشکده دندانپزشکی را مورد بازدید و ارزیابی قرار داد.
 ١٤٠٠/٠٢/١٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه با سازمان تحقیقات کشاورزی؛ گامی مهم در جهت تامین امنیت مواد غذایی
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در آیین انعقاد تفاهم نامه همکاری با سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به فصل مشترک برنامه های عملیاتی در حوزه تامین امنیت محصولات غذایی، بر لزوم بهره گیری از ظرفیت های زیرساختی در راستای حفاظت از زنجیره غذای سالم تاکید کرد.
 ١٤٠٠/٠٢/١٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
اساتید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛ پرورش‌دهنده نسلی از مکتب حاج قاسم و شهید مطهری
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اساتید دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی را همیشه در میدان و پرورش دهنده نسلی از مکتب حاج قاسم سلیمانی و شهیدمطهری برشمرد.
 ١٤٠٠/٠٢/١٨ - نظرات : ٠متن کامل >>