صفحه اصلي > اخبار > اخبار سلامت

عبور از پاندمی کرونا مسیر مبارزه با ایدز را آسان تر می‌کند
رییس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری کاهش شناسایی موارد جدید مبتلا به ایدز را یکی از چالش های مهم در دوران پاندمی کرونا عنوان کرد و گفت: قطعا با واکسیناسیون عمومی و کاهش آمار مبتلایان به کرونا، برنامه مبارزه با ایدز با جدیت بیشتر دنبال خواهد شد.
 ١٤٠٠/٠٩/١٠ - نظرات : ٠متن کامل >>
راهنما سلامت؛ مرگ مغزی چه تفاوتی با کما دارد؟
با مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی، ممکن است با واژه ها و اصطلاحات تخصصی مواجه شوید که آشنایی لازم با مفهوم آن ها را نداشته باشید، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نظر دارد برای آشنایی بیشتر عموم با این واژه ها، در قالب مجموعه "راهنماسلامت"به توضیح درباره آن ها بپردازد.
 ١٤٠٠/٠٩/١٠ - نظرات : ٠متن کامل >>
تغذیه مناسب آسیب های ناشی از آلودگی هوا را کاهش می دهد
رییس اداره تغذیه بیمارستان دکترمسیح دانشوری مصرف برخي مواد غذايي را باعث تقويت سيستم ایمنی، تنفسي، گوارشي و قلبي و کاهش آسيب هاي ناشي از آلاينده ها در بدن عنوان کرد.
 ١٤٠٠/٠٩/٠٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
واکسن نزده ها، بیشترین قربانیان سویه امیکرون
رییس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری با اشاره به کارکرد واکسن های موجود در برابر جهش امیکرون گفت: بیشترین آمار مرگ و میر، ابتلا و وخامت بیماری در آفریقای جنوبی به عنوان کانون اصلی شیوع این سویه کووید 19، مربوط به واکسن نزده ها است.
 ١٤٠٠/٠٩/٠٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
افزایش آگاهی؛ مهمترین سلاح در برابر سرطان پستان
فوق تخصص جراحی سرطان پستان ارتقای سطح آگاهی را مهمترین سلاح برای تشخیص و درمان زودهنگام سرطان پستان دانست وگفت: سرطان پستان به عنوان یکی از شایع ترین سرطان ها در بین زنان، قابلیت درمان مطلق به شرط تشخیص زود هنگام را دارد.
 ١٤٠٠/٠٩/٠٨ - نظرات : ٠متن کامل >>