صفحه اصلي > اخبار > اخبار سلامت

هیچ موردقطعی بیماری آبله میمونی در ایران گزارش نشده است
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد:براساس گزارش وزارت بهداشت تاکنون هیچ مورد قطعی از بیماری آبله میمونی در ایران گزارش نشده است.
 ١٤٠١/٠٣/٠٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
کشف و پلمپ کارگاه غیرمجاز تولید عطر تقلبی
معاونت غذا و داروی دانشگاه از کشف و پلمپ یک کارگاه غیر مجاز تولید عطر تقلبی در مناطق تحت پوشش دانشگاه خبر داد.
 ١٤٠١/٠٣/٠٣ - نظرات : ٠متن کامل >>
اقدامات اورژانسی هنگام بلع اجسام توسط کودکان
فوق تخصص گوارش و کبد کودکان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: اگر کودکی در منزل بصورت اتفاقی هر جسم خارجی را بلیعد او را وادار به استفراغ نکنید و هیچ ماده غذایی به او نخورانده و در ولین فرصت به بیمارستان کودکان مراجعه کنید.
 ١٤٠١/٠٣/٠٣ - نظرات : ٠متن کامل >>
ایمنی زایی 85 درصدی واکسن آبله در برابر آبله میمون/ انتظار نمی‌رود آبله میمون پاندمی ایجاد کند
متخصص بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه واکسن آبله می‌تواند تا حدود 85 درصد در برابر آبله میمون ایمنی ایجاد کند، گفت: برای کسانی که این واکسن را دریافت نکرده‌اند خطر ابتلا به این بیماری وجود دارد.
 ١٤٠١/٠٣/٠٢ - نظرات : ٠متن کامل >>
ارایه خدمات آندوسکوپی و کلونوسکوپی در بیمارستان مهدیه
خدمات آندوسکوپی و کلونوسکوپی در بیمارستان مهدیه به بیماران و مراجعان ارایه می شود.
 ١٤٠١/٠٢/٣١ - نظرات : ٠متن کامل >>