صفحه اصلي > اخبار > کتاب ها و مقالات

تالیف سه فصل از کتاب راهنمای نانوبیومتریال برای درمان و کاربردهای تشخیصی توسط اساتید دانشگاه
دو تن از اعضای هیئت علمی دانشکده داروسازی در تالیف سه فصل از کتاب راهنمای نانوبیومتریال برای درمان ها و کاربردهای تشخیصی مشارکت کردند.
 ١٤٠٠/٠٢/١٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
با نشریه SMSJ دانشکده پزشکی بیشتر آشنا شوید
نشریه SMSJیک مجله تحقیقات پزشکی و علوم زیستی به زبان انگلیسی است که با مشارکت دانشجویان مستعد در کنار اساتید رشته های مختلف علوم پزشکی منتشر می شود.
 ١٤٠٠/٠٢/٠٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
کتاب روزگار نادر منتشر شد
کتاب روزگار نادر مروری بر خاطرات و سالهای خدمت مرحوم دکتر نادر حقی مدیر فقید بیمارستان لقمان حکیم به کوشش مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی منتشر شد.
 ١٤٠٠/٠١/٢٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
با کتاب مدیریت درد از تشخیص تا تسکین بیشتر آشنا شوید
کتاب مدیریت درد از تشخیص تا تسکین تالیف دکتر لادن صدیقی و همکاران توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی منتشر شد.
 ١٤٠٠/٠١/٢٢ - نظرات : ٠متن کامل >>
کتاب رادیوپپتیدها از طراحی تا بالین منتشر شد
کتاب رادیوپپتیدها از طراحی تا بالین تالیف دکتر زهرا حاجی مهدی و همکاران توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انتشار یافت.
 ١٤٠٠/٠١/١٤ - نظرات : ٠متن کامل >>