صفحه اصلي > اخبار > وبلاگ علمی

رعشه یا لرزش اندام؛ از علل تا درمان
متخصص مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان اینکه لرزش‌ یا رعشه اندام می‌تواند نشانه‌ای از ابتلا به بیماری باشد، توضیحاتی درباره علل بروز و درمان آن ارایه کرد.
 ١٤٠١/٠٣/٢٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
توصیه هایی به ذبح کنندگان دام برای پيشگيري از ابتلا به تب کریمه کنگو
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ذبح کنندگان دام و کارگران شاغل در کشتارگاه‌ها و قصابی‌ها توصیه کرد هنگام کار از وسایل حفاظت شخصی مانند دستکش، چکمه، عینک، ماسک، روپوش یا پیش‌بند پلاستیکی استفاده کنند.
 ١٤٠١/٠٣/١٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
خطر برق‌گرفتگی با کولرهای آبی در کمین سهل انگاران
رییس گروه سلامت کاردانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به این که یکی از خطراتی که در نصب و راه اندازی کولرهای آبی وجود دارد خطر برق گرفتگی است، گفت: به دلیل مرطوب بودن محیط و اطراف کولر های آبی خطر برق گرفتگی چند برابر است.
 ١٤٠١/٠٣/٠٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
توصیه هایی به دانشجویان و دانش آموزان برای آمادگی در فصل امتحانات
روانشناس مرکز مشاوره دانشجویان دانشگاه استرس و اضطراب در ایام امتحانات را باعث کاهش عملکرد و عدم تمرکز دانشجویان برشمرد و به راهکارهایی برای مدیریت استرس در ایام امتحانات ارایه کرد.
 ١٤٠١/٠٣/٠١ - نظرات : ٠متن کامل >>
نکاتی مهم در مورد نمک پتاسیم
عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه تاکید کرد: مصرف نمک پتاسیم صرفا برای درمان برخی بیماران تجویز می شود و افراد عادی نباید نمک پتاسیم را جایگزین نمک معمولی یعنی سدیم کلراید کنند.
 ١٤٠١/٠٢/٢٤ - نظرات : ٠متن کامل >>