اخبار

  • تاریخ انتشار : 1400/11/24 - 12:09
  • بازدید : 82
  • تعداد بازدیدکننده : 81
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بررسی سلامت آجیل و خشکبار تهرانی ها زیر ذره بین کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه

طرح تشدید بازدید از صنوف فرآوری آجیل و خشکبار با حضور هفت نفر از کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شرق تهران انجام شد.

طرح تشدید بازدید از صنوف فرآوری  آجیل و خشکبار با حضور هفت نفر از کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شرق تهران انجام شد.



به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی،این بازدیدها با حضور  دکتر امیرعلی فریدونفر رییس مرکز بهداشت شرق و دکتر آرش عباسی معاون بهداشتی مرکز بهداشت شرق برای نظارت بر نحوه فرآوری آجیل و خشکبار شب عید و همچنین نظارت بر صنوف عرضه کننده آجیل و خشکبار از مراکز فرآوری در سرای دالان دراز سرای دوستعلی خان سرای قزوینی ها و بازار آهنگران بازدید و از آجیل و خشکبارهای در حال فرآوری شده نمونه برداری انجام شد.

 



در این بازدید علاوه بر صدور اخطار پلمپ از واحدهای صنفی متخلف، تعدادی از رنگ های شیمیایی که با آن اقدام به فرآوری پسته می شد، توقیف و معدوم  شد و با متخلفان بر خوردهای  قانونی صورت گرفت.

در این طرح نمونه های تهیه شده برای بررسی کیفیت آجیل و خشکبار به آزمایشگاه مواد غذایی ارسال تا پس از بررسی نتیجه اعلام و اقدام قانونی متناسب با آن صورت گیرد.

انتهای پیام/

کدخبرنگار:7701س.ق

  • گروه خبری : اخبار سلامت
  • گروه خبری : 113648
کلمات کلیدی