• تاریخ انتشار : 1399/11/21 - 10:57
  • بازدید : 483
  • تعداد بازدیدکننده : 165
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آموزش خودمراقبتی سلامت روان به مددکاران و روانشناسان مراکز تابعه دانشگاه

وبینار آموزشی خودمراقبتی در سلامت روان ویژه مددکاران اجتماعی مراکز درمانی و روانشناسان بالینی شبکه های بهداشتی و تابعه یکشنبه 19 بهمن ماه 99 برگزار شد.

 

وبینار آموزشی خودمراقبتی در سلامت روان ویژه مددکاران اجتماعی مراکز درمانی و روانشناسان بالینی شبکه های بهداشتی و تابعه یکشنبه 19 بهمن ماه 99 برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی  sbmuبه نقل از معاونت درمان، در این دوره آموزشی که توسط اداره مددکاری معاونت درمان برگزار شد، آموزش های لازم درخصوص  خودمراقبتی در سلامت روان در حوزه های تاب آوری، وسواس فکری عملی و اضطراب اجتماعی ارایه شد.

 

دکتر محمدرضا غفارزاده مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی در این وبینار آموزشی به تشریح عوامل خطر، علایم و درمان اختلال وسواس فکری عملی و اضطراب اجتماعی پرداخت.

وی در ادامه به فواید آموزش سرسختی و تاب آوری روانی اشاره کرد و درخصوص ویژگی های افراد تاب آور، عوامل موثر در افزایش تاب آوری، خود مراقبتی در اختلال وسواس فکری عملی توضیحاتی ارایه کرد و در نهایت به سوالات شرکت کنندگان پاسخ گفت.

 

شهره سادات میرباقری سرپرست اداره مددکاری اجتماعی معاونت درمان نیز در وبینار مذکور ضمن بیان مطالبی یادآور شد که  یکی از عوارض ناشی از اپیدمی بیماری کووید 19 افزایش بروز اختلالات روانی در افراد جامعه و  خانواده ها  است.

 

وی در ادامه خاطرنشان کرد: مددکاران، روانشناسان و مشاوران اجتماعی در حرفه خود با سختی هایی مواجه هستند. به همین دلیل این افراد باید آگاهی بیشتری نسبت به علایم، ویژگی ها و نوع برخورد با مبتلایان به اختلالات روانی داشته باشند.

 

میرباقری در خاتمه سخنان خود به اهمیت ارایه خدمات مشاوره اجتماعی و روانی به مراجعان و درصورت لزوم ارجاع آنان به به متخصص مربوطه اشاره کرد.

 

انتهای پیام/

کدخبرنگار: 700 س.ع

  • گروه خبری : همایش و کنگره گالری
  • گروه خبری : 101707
کلمات کلیدی