اجرای طرح اهدای خون در دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی
رییس دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور از اجرای طرح اهدای خون با مشارکت کارکنان، دانشجویان و اعضای هیئت علمی این مرکز خبر داد.
رییس دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور از اجرای طرح اهدای خون با مشارکت کارکنان، دانشجویان و اعضای هیئت علمی این مرکز خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از دانشکده علوم تغذیه و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی، دکتر جلال الدین میرزای رزاز ضمن بیان این خبر ، ترویج و گسترش فرهنگ نوع دوستی و فعالیت های بشر دوستانه را از مهمترین اهداف اهداکنندگان برشمرد.
وی که خود نیز جزو اهداکنندگان بود، از مشارکت گسترده همکاران و دانشجویان در این طرح معنوی قدردانی کرد.
دکتر میرزای رزاز با اشاره به کاهش ذخیره بانک خون خاطرنشان کرد: با توجه به وضعیت آلودگی هوا در روزهای اخیر، شاهد کاهش تردد شهروندان در سطح شهر و به تبع آن کاهش میزان اهدای خون بودیم و براساس اعلام سازمان انتقال خون متوجه کاهش ذخیره بانک خون شدیم.
وی در ادامه افزود: به عنوان یک پایگاه دانشگاهی و آموزشی درصدد مشارکت در این طرح بشر دوستانه برآمدیم و هماهنگی های لازم برای اجرای این طرح و استقرار پایگاه سیار سازمان انتقال خون در این مرکز انجام شد.
دکتر میرزای رزاز در خاتمه اظهار امیدواری کرد که این اقدام معنوی و نوع دوستانه گام موثری در راستای افزایش ذخیره بانک خون کشور و درمان بیماران نیازمند باشد.
انتهای پیام/
کدخبرنگار:7700 س.ع