اجرای طرح سلامت رمضان در دانشگاه/ انجام 7000 بازدید توسط کارشناسان بهداشت محیط
رییس گروه سلامت محیط معاونت امور بهداشتی دانشگاه از انجام حدود 7000 بازدید بهداشتی توسط کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه در ماه رمضان خبر داد.
رییس گروه سلامت محیط معاونت امور بهداشتی دانشگاه از انجام حدود 7000 بازدید بهداشتی توسط کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه در ماه رمضان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت امور بهداشتی دانشگاه، مهندس تاجیک ضمن بیان این مطلب گفت: نظارت های بهداشتی بر مراکز تهیه، تولید ، توزیع و عرضه مواد غذایی حساس از ابتدای ماه مبارک رمضان در قالب طرح سلامت رمضان آغاز شد و همچنان درحال انجام است.
وی افزود: در این طرح كارشناسان بهداشت محيط از ساعت 8 صبح تا 23 شب با هدف جلوگيري از بروز مسموميتهاي ناشی از آب و مواد غذایی و در راستاي حفظ و ارتقای سلامت روزه داران وضعیت مراکز تهیه، تولید، توزیع و عرضه مواد غذایی حساس به ویژه قنادی ها، كبابي ها، مراكز طبخ حليم و آش، غذاهاي سنتي، رستورانها و فست فودها را مورد بررسی و نظارت قرار می دهند.
مهندس تاجیک با اشاره به بازدیدهای صورت گرفته در 10 روز اول ماه رمضان گفت: کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه در دهه اول ماه رمضان امسال از شش هزار و873 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی شامل مراکز عرضهکننده آش، حلیم، زولبیا و بامیه و اماکن عمومی شامل مساجد، اماکن متبرکه و استخرهای شنا بازدید کردند.
به گفته وی این نظارتها منجر به معرفی 44 واحد متخلف به مراجع قضایی، تعطیلی 32 واحد متخلف از قوانین بهداشتی شده است.
مهندس تاجیک افزود: در بازدیدهای مذکور همچنین دو هزار و 216 مورد سنجش عوامل محیطی با دستگاه های پرتابل، 101 مورد نمونه برداری مواد غذایی، 353 مورد نمونه برداری میکروبی و 3هزارو 224 مورد کلرسنجی از آب شرب انجام شده است.
رییس گروه سلامت محیط معاونت امور بهداشتی همچنین به انجام 238 مورد بازرسی مشترک با سایر دستگاه های نظارتی از قبیل دامپزشکی، دادستانی ، تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف اشاره کرد.
مهندس تاجیک از کشف و معدوم سازی دو هزار و759 کیلوگرم مواد غذایی فاقد شرایط بهداشتی در بازدیدهای مذکور خبر داد.
وی یادآور شد: در طول مدت اجرای برنامه کارشناسان ستادی معاونت بهداشت نیز در بازدید های شبانه، کارشناسان محیطی را همراهی و بر عملکرد واحدهای تابعه نظارت میکنند.
رییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشتی درخاتمه سخنان خود از شهروندان خواست در صورت مواجهه با مشکلات بهداشتی با شماره 190 تماس گرفته و اطلاع دهند تا توسط کارشناسان بهداشت محیط در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار گیرد.
انتهای پیام/
کدخبرنگار: 7700 س.ع