اجرای پایلوت کشوری بهبود تغذیه کارکنان در دماوند آغاز شد
اجرای پایلوت کشوری بهبود تغذیه کارکنان با همکاری معاونت امور بهداشتی دانشگاه، دفتر بهبود تغذیه جامعه، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور در شهرستان دماوند آغاز شد.
اجرای پایلوت کشوری بهبود تغذیه کارکنان با همکاری معاونت امور بهداشتی دانشگاه، دفتر بهبود تغذیه جامعه، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور در شهرستان دماوند آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت امور بهداشتی، هدف از اجرای طرح پایلوت کشوری بهبود تغذیه کارکنان، ارتقای آگاهی و عملکرد تغذیه ای کارکنان ستاد شبکه بهداشت و درمان دماوند و تهیه بسته ارزیابی وضعیت تغذیه کارکنان سراسر کشور است.
در این طرح که به مدت شش هفته به طول می انجامد هر هفته با شعاری ویژه نکات و موارد مهم درخصوص بهبود تغذیه به کارکنان اطلاع رسانی می شود. شعارهای این شش هفته درخصوص اصلاح الگوی مصرف نمک، قند و شکر، چربی ها، میوه و سبزی، کاهش مصرف فست فود و نوشیدنی های شیرین، مصرف مایعات کافی است که به صورت روزانه برای کارکنان اطلاع رسانی می شود.
نتایج حاصل از اجرای بهینه این طرح در شهرستان دماوند می تواند در طراحی مداخلات آموزشی کارکنان و جامعه نقش به سزایی داشته باشد.
انتهای پیام/