• تاریخ انتشار : 1397/07/25 - 12:18
  • بازدید : 745
  • تعداد بازدید : 159
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جشنواره غذاهای محلی در روز جهانی غذا/ آشنایی دانشجویان با سبک تغذیه سالم

جشنواره غذاهای محلی همزمان با روزجهانی غذا و هفتمین روز از هفته جهانی سلامت روان روز سه شنبه 24 مهرماه در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد.

جشنواره غذاهای محلی همزمان با روزجهانی غذا و هفتمین روز از هفته جهانی سلامت روان روز سه شنبه 24 مهرماه در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد.

 در این جشنواره گروهی که به همت مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان و با همکاری دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی همزمان با هفتمین روز از هفته سلامت روان با شعار «دانشجو و سبک زندگی سالم» برگزار شده، غذاهای محلی استان های مختلف که توسط دانشجویان دانشگاه تهیه شده بود بمنظور انتخاب برگزیدگان مورد داوری قرار گرفت.  

در خاتمه این جشنواره که با استقبال بی نظیر دانشجویان و همکاران دانشگاه روبرو شد، رای داوران توسط نوری رییس مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه اعلام شد و به  گروه های برگزیده به رسم یادبود جوایزی اهدا شد.

  • گروه خبری : همایش و کنگره گالری
  • کد خبر : 68938
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.