برگزاری مراسم روز پژوهش در انستیتو تحقیقات تغذیه وصنایع غذایی
در آستانه روز پژوهش مراسمی با حضور اساتید، دانشجویان و پرسنل دانشکده وانستیتو تحقیقات تغذیه وصنایع غذایی برگزار گردید.
در آستانه روز پژوهش مراسمی با حضور اساتید، دانشجویان و پرسنل دانشکده وانستیتو تحقیقات تغذیه وصنایع غذایی در تاریخ 19/9/97 در انستیتو برگزار گردید.
دکتر حسینی رییس انستیتو تحقیقات تغذیه وصنایع غذایی گفت: این مرکز در راستای اهداف سازمانی خود همچون تلاش اثربخش در جهت ارتقاء سلامت تغذیه ای وایمنی مواد غذایی در سطوح ملی،منطقه ای وبین المللی، گسترش آموزش وتحقیقات توسعه ای و کاربردی در جهت تامین امنیت غذایی وتغذیه ای جامعه، گسترش مرزهای دانش در حوزه غذا وتغذیه ازسلول تاجامعه، توسعه فنآوریهای نوین ودانش بنیان در حوزه صنایع غذایی و تغذیه برنامه هایی را طراحی کرده است.

وی افزود:تعدادی از این برنامه ها عبارتند از برنامه ملی کاهش عوامل خطر تغذیه ای بیماریهای غیر واگیر در مواد غذایی، برنامه ملی بررسی الگوی مصرف مواد غایی و وضعیت تغذیه خانوار، برنامه ملی کوهورت رابطه بین تغذیه وبیماریهای غیر واگیر در معلمین و برنامه ملی مراقبت غذا وتغذیه که در حال اجرا است وبه زودی گزارش آنها ارائه خواهد شد.
در ادامه به دانشجویان با ایده پژوهشی برتر، مقاله برتر، پوستر برتر و فعالان کمیته پژوهشی دانشجویان وکارمندان نمونه دانشکده و انستیتو تقدیر گردید.
انتهای پیام/