دانشجویان دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی، با فرایندهای دخیل در یادگیری آشنا شدند
کارگاه آموزشی «مهارت های تحصیلی» به کوشش مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشجویان، 30 مهرماه در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه برگزار شد.
کارگاه آموزشی «مهارت های تحصیلی» به کوشش مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان، 30 مهرماه در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی که با تدریس وفایی روانشناس این مرکز برگزار شد؛ دانشجویان با فرآیندهای دخیل در یادگیری اعم از دریافت، نگهداری و یادآوری آشنا شدند و در ادامه با اجرای تست سبک های یادگیری از شیوه یادگیری خود، آگاه شدند. همچنین توضیحات لازم نیز درخصوص هریک از این سبک های یادگیری اعم از ویژگی های شخصیتی و عوامل دخیل در هر مدل یادگیری که باعث بهبود کیفیت یادگیری می شود، نیز ارایه شد.
گفتنی است در بخش دیگری از کارگاه مهارت های تحصیلی، دانشجویان با مقدمات یادگیری، اصول برنامه ریزی و بهداشت مطالعه آشنا شدند و درخاتمه کارگاه مذکورنیز توصیه های لازم به منظور افزایش هر چه بهتر بهره وری در مطالعه نیز دراختیار دانشجویان قرار داده شد.