• تاریخ انتشار : 1397/09/19 - 14:03
  • بازدید : 650
  • تعداد بازدید : 142
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مراسم روز پژوهش در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد

مراسم روز پژوهش با حضور اساتید، دانشجویان و پرسنل دانشکده علوم تغذیه و انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور 19 آذرماه برگزار شد.

مراسم روز پژوهش با حضور اساتید، دانشجویان و پرسنل دانشکده علوم تغذیه و انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور 19 آذرماه برگزار شد.
دکتر حسینی رییس انستیتو تغذیه در این مراسم با اشاره به اهداف سازمانی این مرکز اظهار داشت: این مرکز برنامه هایی را در راستای تلاش اثربخش در جهت ارتقای سلامت تغذیه ای و ایمنی مواد غذایی در سطوح ملی، منطقه ای و بین المللی، گسترش آموزش و تحقیقات توسعه ای و کاربردی در جهت تامین امنیت غذایی وتغذیه ای جامعه، گسترش مرزهای دانش در حوزه غذا و تغذیه ازسلول تا جامعه، توسعه فن آوریهای نوین و دانش بنیان در حوزه صنایع غذایی و تغذیه طراحی کرده است.
وی برنامه ملی کاهش عوامل خطر تغذیه ای بیماریهای غیر واگیر در مواد غذایی، برنامه ملی بررسی الگوی مصرف مواد غایی و وضعیت تغذیه خانوار، برنامه ملی کوهورت رابطه بین تغذیه وبیماریهای غیر واگیر در معلمین، برنامه ملی مراقبت غذا وتغذیه که در حال اجرا است را برخی از این برنامه ها عنوان کرد که به زودی گزارش آنها ارائه خواهد شد.
در ادامه این مراسم با اهدای لوح تقدیر از دانشجویان با ایده پژوهشی برتر، مقاله برتر، پوستر برتر و فعالان کمیته پژوهشی دانشجویان وکارمندان نمونه دانشکده و انستیتو تقدیر شد.

 

  • گروه خبری : همایش و کنگره گالری
  • کد خبر : 71921
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.