• تاریخ انتشار : 1398/09/06 - 16:04
  • بازدید : 1158
  • تعداد بازدید : 133
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

کنگره بین المللی انجمن علمی راینولوژی ایران برگزار شد

هفتمین کنگره بین المللی انجمن علمی راینولوژی ایران، از صبح چهارشنبه ششم آذر ۹۸ در مرکز همایش های رازی تهران، آغاز به کار کرد.

هفتمین کنگره بین المللی انجمن علمی راینولوژی ایران، از صبح چهارشنبه ششم آذر ۹۸ در مرکز همایش های رازی تهران، آغاز به کار کرد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در این کنگره با اشاره به فعالیت بیش از 12  سال این کنگره، از تلاش های ارزنده و تاثیرگذار اعضای انجمن علمی راینولوژی ایران در راستای ارائه خدمات با کیفیت تر در حوزه سلامت خبر داد وگفت: در این سمینار تازه‌های تشخيص و درمان بيماری های مرتبط به گوش، حلق و بینی و سروگردن با حضور گروه‌های مختلف از متخصصان و پزشكان  برجسته داخلی و خارجی ارائه خواهد شد.

 

وی با بیان این که علم راینولوژی علمی جامع و کامل است گفت: موضوع راینوپلاستی بخش کوچکی از این علم را شامل می شود.

 

دکتر زالی با اشاره به ماهیت چند وجهی و کار تیمی در راینولوژی، گفت: بخش عمده ای از مصدومان حوادث ترافیکی در کشور، کسانی هستند که دچار ترومای صورت می شوند و درمان این افراد خیلی سخت و به شدت نیازمند یافته های نوین است که همکاران راینولوژی این مهم را به خوبی انجام می دهند.

 

دکتر زالی با بیان این که مشکلات ناشی از حوادث ترافیکی، آسیب به صورت و قاعده جمجمه و درمان تومورهای صورت و بینی یکی از پیچیده ترین اعمال جراحی در علم پزشکی است، یادآور شد: دستاوردهای ارزنده متخصصان و جراحان این حوزه در درمان این بیماران، صرفا با کسب دانش نوین و تبحر و تجربه کافی ممکن شده است.

 

رییس دانشگاه درمان های نوین مرتبط با قاعده جمجمه، سینوس ها، صورت و اسکلت را مدیون پیشرفت علم راینولوژی دانست و گفت: به طور مثال با پیشرفت هاییکه  در این علم به وجود آمده، امروز بيماری سينوزيت چه حاد چه مزمن، یک بيماری غیر قابل درمان محسوب نمی‌شود و راه‌هايی برای درمان كامل اين بيماری وجود دارد.

 

به گفته رییس دانشگاه تشخیص و نحوه درمان بیماری های بینی و ساختمان اطراف بینیموضوعی مهم است که عواملی نظیر آلودگی هوا، آلرژن ها، پولیپ و عفونت ها بر آن دامن می زند.

 

وی با اشاره به جایگاه اعمال جراحی رینوپلاستی در کشور گفت: جراحی زیبایی بینی رینوپلاستی یکی از رایج ترین روش های فرم دهی بینی و رفع ایرادات است بنابراین باید با نگاهی آکادمیک و با توجه به نیاز و ساختار صورت بیماران درمان مناسب انتخاب

شود.

وی ادامه داد: گرایش به جراحی زیبایی به تنهایی قابل نقد نیست و باید پاسخ مناسب تکنیکال به این رویکرد داد.

 

دکتر زالی با بیان این که علم راینولوژی حرکتی رو به جلو و شتابان دارد، تاکید کرد: افزایش سطح دانش می تواند بخش زیادی از مشکلات و حوزه سلامت را مرتفع کند.

 

دکترعلیرضا مصباحی دبیر انجمن راینولوژی ایران، نیز  در این کنگره، با اشاره به اهمیت سن افراد برای عمل زیبایی بینی، اظهار داشت: بر اساس مطالعات علمی، حداقل سن برای عمل زیبایی بینی دختران ۱۷.۵ سال و پسران ۱۸ سال است.

 

این فوق تخصص جراحی پلاستیک صورت، با عنوان این مطلب که عمل زیبایی بینی در سنین بالا هیچ محدودیتی ندارد، افزود: البته جراح باید بداند که این نوع عمل در هر گروه سنی، تفاوت دارد و باید نسبت به آن آگاه باشد.

 

دکتر مصباحی به عوارض جراحی زیبایی بینی که غیر علمی انجام می شود، اشاره کرد و گفت: حادترین عارضه عمل های غیر استاندارد، در زیبایی صورت و عملکرد بینی نمایان می شود.

 

انتهای پیام/

  • گروه خبری : همایش و کنگره گالری
  • کد خبر : 85627
کلید واژه