يکشنبه ٢٨ آبان ١٣٩٦ - 
1
 
منو اصلی
 
صفحه اصلي > اولویت های تحقیقاتی 
 
 

اولویت‌های تحقیقاتی

اهداف كلی: پژوهش های بنیادی و كاربردی در زمینه های مرتبط با شاخه های مختلف علوم پپتید و پروتئین در حیطه های گوناگون دارویی، غذایی، آرایشی و بهداشتی شامل:

  • فن آوری های مربوط به تولید، كنترل و كاربرد پپتیدها و پروتئین های دارویی، غذایی، صنعتی
  • سنتز شیمیایی یا تولید و استخراج آنها از منابع طبیعی، طراحی و مهندسی ملكول های نوین پلی پپتیدی
  • ارتقاء كیفیت و بهبود تولید پپتیدها و پروتئین ها در مقیاس های آزمایشگاهی، نیمه صنعتی یا صنعتی
  • شناسایی و آنالیز، كنترل كیفی (فیزیكی، شیمیایی و زیستی) فرآورده های پپتیدی و پروتئینی،
  • مطالعه ساختار و عملكرد ماكروملكول ها و برهمكنش پپتیدها و پروتئین ها با سایر ملكول ها
  • تلفیق فن آوری های نوین مانند بیو و نانوتكنولوژی و علوم كامپیوتر و تكنولوژی اطلاعات با علوم مرتبط با پپتیدها و پروتئین ها از جمله طراحی سیستم های نوین تشخیصی و درمانی
  • مطالعات مربوط به تولید بیوسیمیلارها و بررسی بالینی آنها
  • كاربرد ماكروملكول های زیستی در جهت ارتقاء سلامت، بهداشت و بهبود وضعیت زندگی
 
مرکز تحقیقات فن آوری پروتئین
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : ptrc@sbmu.ac.ir
آمار بازدیدکنندگان
بازدید از این صفحه : 1587 بار

بازديدکنندگان امروز : 49 نفر

کل بازديدکنندگان : 71395 نفر

بازديدکنندگان آنلاين : 2 نفر

 

 
 
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.