• تاریخ انتشار : 1403/01/26 - 11:44

اعلام آخرین فرصت ثبت‌نام داوطلبان در نوبت دوم کنکور سال ۱۴۰۳

آخرین فرصت ثبت‌نام متقاضیان شرکت در نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، پیرو اطلاعیه‌های ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ و ۱۲ فروردین ۱۴۰۳ و انتشار دفترچه راهنمای ثبت‌نام و شرکت در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ (نوبت دوم) (منتشر شده در ۶ فروردین ۱۴۰۳) با توجه به درخواست مکرر داوطلبانی‌که تا تاریخ تعیین شده (۱۴۰۳/۰۱/۱۶) به دلیل تعطیلات عید نوروز موفق به ثبت‌نام در این آزمون نشدند، برای آخرین بار ترتیبی اتخاذ شده است که از روز چهارشنبه به‌تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ تا پنجشنبه به‌تاریخ ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ نیز بتوانند نسبت به ثبت‌نام در آزمون مذکور اقدام کنند.

لذا داوطلبان می‌توانند با مطالعه دفترچه راهنمای ثبت‌نام و اطلاعیه‌های مذکور که از طریق درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان به نشانی: www.sanjesh.org قابل دسترس است، نسبت به ثبت‌نام در همین درگاه اطلاع‌رسانی اقدام کنند.

لازم به تاکید است این آخرین فرصت برای متقاضیانی است که موفق به ثبت‌نام در این آزمون نشده‌اند و بدیهی است بعد از تاریخ فوق هیچ درخواستی برای ثبت‌نام قابل پذیرش نخواهد بود.

ضمناً برای داوطلبانی که قبلاً در این آزمون ثبت‌نام کرده‌اند در این مرحله امکان ویرایش اطلاعات برای آنها وجود ندارد.

یادآوری می‌شود نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در روزهای پنجشنبه ۷ تیر و جمعه ۸ تیر ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

کدخبرنگار: 7703م.ر