• تاریخ انتشار : 1402/08/03 - 11:56

برگزاری همایش ورزش صبحگاهی ویژه کارکنان بهشتی

به مناسبت هفته تربیت بدنی با شعار ورزش، تندرستی، ایران قوی، همایش بزرگ ورزش صبحگاهی ویژه کارکنان روز دوشنبه 1 آبان ماه در محوطه ستاد دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به نقل از مفدا بهشتی، به مناسبت هفته تربیت بدنی با شعار ورزش، تندرستی، ایران قوی، همایش بزرگ ورزش صبحگاهی ویژه کارکنان دوشنبه 1 آبان در محوطه ستاد دانشگاه برگزار شد.

دکتر رستمی نژاد مدیر تربیت بدنی دانشگاه در این همایش بیان کرد: این همایش با حضور مدیران ارشد ستادی، کارشناسان تربیت بدنی و کارکنان و با انجام حرکات ورزشی متنوع برگزار شد.

وی افزود: هفته تربیت بدنی بهانه‌ای‌ است تا به اهمیت و تاثیر ورزش بر سلامت جسم و روان بیشتر توجه کنیم.

وی با اشاره به اثرات ورزش مانند رشد روانی و اجتماعی و پرهیز از مصرف دخانیات، تصریح کرد: ورزش کردن همچنین باعث تناسب اندام، افزایش طول عمر، بهبود سلامتی، کاهش ریسک‌های چاقی و کاهش بیماری‌های مزمن می‌شود.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه در پایان از تمامی اعضای خانواده بزرگ علوم پزشکی شهید بهشتی دعوت کرد تا از ویژه برنامه‌های این مدیریت در هفته تربیت بدنی بهره مند شوند.

این همایش ویژه دانشجویان در روزهای آتی برگزار خواهد شد.

کد خبرنگار: 7702 ی.ق

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.

اخبار مهم دیگر:

برگزاری اردوی کوهپیمایی دانشجویی در هفته تربیت بدنی
اردوی کوهپیمایی دانشجویان همزمان با هفته تربیت بدنی و روز ورزش و کوهنوردی در جاده سلامتی توچال برگزار شد.
پیام رییس دانشگاه به مناسبت آغاز هفته تربیت بدنی
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با انتشار پیامی ۲۶ مهرماه، آغاز هفته تربیت بدنی و روز ورزش را به خانواده بزرگ بهشتی تبریک گفت.
آغاز ثبت نام مدرسه ورزش ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ورزش ویژه فرزندان بهشتی در فصل تابستان برگزار می شود.