اخبار

  • تاریخ انتشار : 1399/12/25 - 15:52
  • بازدید : 76
  • تعداد بازدید : 76
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

آیین رونمایی از جایزه سالانه زنده یاد دکتر افشین یداللهی و سرود دانشگاه برگزارشد

آیین رونمایی از جایزه سالانه زنده یاد دکتر افشین یداللهی و سرود دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با حضور رییس دانشگاه و جمعی از فرهیختگان عرصه ادب و هنر و مدیران دانشگاه برگزار شد.

آیین رونمایی از جایزه سالانه زنده یاد دکتر افشین یداللهی  و سرود دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با حضور رییس دانشگاه و جمعی از فرهیختگان عرصه  ادب و هنر و مدیران دانشگاه  برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ، دکتر زالی رییس دانشگاه در این مراسم شادروان دکتر افشین یداللهی را شخصیتی مبرز، اسطوره دانشگاهی و الگویی برجسته و بی بدیل در عرصه های پزشکی، ابدی، اجتماعی، فرهنگی و هنری برشمرد.

 

رییس دانشگاه درگذشت دکتر یداللهی را خاطره تلخ و اندوهباری برای جامعه ادبی، هنری و پزشکی عنوان کرد و به تبیین ابعاد شخصیتی شادروان یداللهی به عنوان طبیبی متبحر و جامع الاطراف پرداخت .

به گفته وی دکتر افشین یداللهی در عین حال که اسوه و سمبل یک پزشک ماهر به شمار می رفت یک ادیب ترانه سرا و هنرمندی بی بدیل بود که در عرصه های مختلف خوش درخشید و خصایل و فضایل برجسته وی الگویی بی نظیر برای نسل جوان است.

دکتر زالی با اشاره به این که این طبیب حاذق  تا آخرین روزهای زندگی خویش به طبابت و درمان بیمارانش پرداخت یادآور شد:  مطب دکتر یداللهی در منطقه ای دارای زیرساخت های بهداشتی و درمانی بسیار کم بود و بیش از 30 هزار بیمار تحت درمان وی قرار داشتند که این نشان از مسئولیت پذیری فوق العاده  و اوج تعالی حرفه ای وی بود .

رییس دانشگاه با افتخار دکتر افشین یداللهی را فرزند این دانشگاه اعلام کرد که سیمایی متفاوت از موسیقی و رویکردی متفاوت در ترانه ایجاد کرد.

وی با اشاره به حمایت این چهره علمی و فرهنگی دانشگاه از جوانان مستعد درحوزه فرهنگی و هنری گفت: افشین یداللهی  متعتقد بود که باید برای جوانترها ظرفیت سازی کنیم.

رییس دانشگاه خاطرنشان کرد: شادروان یداللهی هوشمندانه از ظرفیت ترانه سرایی و ایجاد یک فرایند تلفیقی بین فیلم و موسیقی ایرانی استافده کرد و طراوتی به سریال های ایرانی داد. بسیاری از سریال های معروف ایرانی مزین به ترانه های افشین یداللهی هستند و در خاطر مردم ماندگار شده اند.

مسئولیت پذیری اجتماعی ، سختکوشی ، مشارکت در کارهای خیریه  و رخدادهای غیرمترقبه،  طبابت رایگان و پیشتازی در کارهای عام المنفعه، داشتن روحیه درویش مسلکی، تواضع و فروتنی از دیگر صفات برجسته این روانپزشک فقید بود .

رییس دانشگاه  در ادامه گفت: افشین یداللهی معنای کامل و اکمال یافته ادب حرفه ای و اجتماعی  بود و نماد یک هنرمند، پزشک و طبیب حاذق در عرصه های مختلف هنری، اجتماعی، فردی و خانوادگی به شمار می رفت و بیش از همه یک عنصر ایرانی خانواده دوست بود.

دکتر زالی با اشاره به ایجاد یک شکل متفاوت و بازیابی ترانه توسط دکتر یداللهی ؛  او را یکی از ارکان اصلی در حوزه معماری نوین ترانه سرایی عنوان کرد که جانی تازه به ترانه داد و باعث شد ترانه هویت و قالبی جدید در ایران پیدا کند.

دکتر زالی جایزه آکادمیک زنده یاد افشین یداللهی به پاس بزرگداشت این طبیب هنرمند برجسته و بی نظیر ترانه سرا طراحی شد که یک شخصیت علمی دانشگاهی مبرز بود و از برگزاری اولین چشنواره جایزه آکادمیک زنده یاد افشین یداللهی در 25 اردیبهشت 1400 مصادف با روز ادب پارسی خبر داد.

به گفته دکتر زالی زنده یاد افشین یداللهی در سال 92 نیز از میان تمامی پزشکان ایران زمین به عنوان یکی از 10 چهره ماندگار پزشکی کشور معرفی شده بود.

 

دکتر علیرضا ناصری دبیر اولین جشنواره جایزه آکادمیک زنده یاد افشین یداللهی نیز در این مراسم به  بیان توضیحاتی در این خصوص پرداخت و با اشاره به چهارمین سالگرد درگذشت این چهره علمی و ادبی دانشگاه به فعالیت هایش در حوزه های مختلف علمی و هنری و ادبی اشاره کرد.

وی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی را خاستگاه افشین یداللهی ذکر کرد که تا آخرین روزهای زندگی خویش ارتباطش را با دانشگاه حفظ کرد.

دکتر ناصری این جایزه را نمادی برای ایجاد یک جریان فرهنگی عنوان کرد که در چها رحوزه ؛ ادبی، هنری، میان رشته ای و مسئولیت اجتماعی طراحی شده است و  در 25 اردیبهشت 1400 برای اولین بار این جایزه به منتخبان آن اهدا می شود .

وی افزود: به مناسبت شصتمین یادمان تاسیس دانشگاه به 60 چهره برتر دانشگاه تندیس یادبود اهدا می شود که زنده یاد افشین یداللهی یکی از این 60 چهره برتر است.

در ادامه این مراسم استاد محمد علی بهمنی شاعر و غزل سرا، اسفندیاری ناشر زنده یاد یداللهی ، دکتر خلعتبری به ذکر خاطراتی از این طبیب هنرمند فقید پرداختند و او را در ادب و اخلاق، بی بدیل عنوان کردند.

سپس از سرود رسمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی رونمایی شد که سراییده زنده یاد افشین یداللهی بود و در آن عرق به دانشگاه و بلند نظری و عطوفت مشهود بود.

در خاتمه این مراسم دکتر زالی رییس دانشگاه به پاس بزرگداشت یاد و خاطره دکتر افشین یداللهی لوح تقدیرو تندیس فرهنگ را به پدر بزرگوار این طبیب فقید اهدا کرد.

همچنین ابلاغ اعضای کمیته داوران اولین جشنواره جایزه آکادمیک زنده یاد دکتر افشین یداللهی قرائت و به دکتر ناصری به عنوان دبیر جشنواره، استاد بهمنی ، دکتر خلعت بری، دکتر علی ماهر و دکتر مجتهدی به عنوان دبیر کارگروه های چهارگانه جشنواره اعطا شد.

در این مراسم نمادین پدر زنده یاد دکتر افشین یداللهی، دکتر خدادوست معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه، دکتر امام هادی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، دکتر پیری مدیر حوزه ریاست و مشاور رییس دانشگاه، دکتر علی ماهر مشاور رییس دانشگاه، و تنی چند  مدیران دانشگاه  و فرهیختگان عرصه هنر و ادب  نیز حضور داشتند.

انتهای پیام/

کدخبرنگار: 7700 س.ع

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار سلامت
  • کد خبر : 102940
کلید واژه