بین ساعات 10 تا 16 کمتر با نور خورشید روبه‌رو شوید

رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت، با بیان اینکه همه مردم از طریق مواجهه با نور خورشید و برخی از منابع انسان ساخت در صنعت و موارد تفریحی در معرض پرتوهای فرابنفش هستند بر ضرورت به حداقل رساندن مواجهه با نور خورشید به ویژه بین ساعات 10 تا 16 تاکید کرد.
1403/05/06 - 09:21
هرآنچه باید در مورد ضدآفتاب‌ها و ضرورت استفاده از آن‌ها بدانیم

متخصص بیماری‌های پوست و مو دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، ویژگی یک کرم ضدآفتاب مناسب را ایجاد یک لایه روی پوست که بتواند اشعه‌های UVA و UVB را دفع کند دانست وگفت: ضدآفتاب رنگی و غیر رنگی هیچ تفاوتی ندارد و ضدآفتاب‌های رنگی عارضه‌ای روی پوست ایجاد نمی‌کنند.
1403/05/06 - 09:02
اقدامات اورژانسی در مواقع گرمازدگی

فوق تخصص طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: افرادی‌که فعالیت مداوم دارند و یا به بیماری مزمنی مبتلا هستند و دارو مصرف می‌کنند، باید برای پیشگیری از گرمازدگی و ابتلا به عوارض آن از مایعات فراوان استفاده کنند.
1403/05/06 - 07:19
 آهن دندان را سیاه می‌کند؛ گول تبلیغات را نخورید

فوق تخصص گوارش کودکان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، درباره قطره‌های آهنی که برخی فروشندگان ادعا می‌کنند دندان کودک را سیاه نمی‌کند،گفت: قطعا این قطره‌ها از مقدار آهن کمتری برخوردارند و استفاده از این قطره‌ها توصیه نمی‌شود.
1403/05/03 - 09:54
درباره ویروس نیپا چه می‌دانیم؟

به تازگی مرگ یک پسر ۱۴ ساله و شناسایی ۶۰ مورد مشکوک به ابتلا به ویروس «نیپا» در ایالت کرالا هند، زنگ خطر گسترش این ویروس را به صدا درآورده و مقامات بهداشتی هند را در حالت آماده‌باش قرار داده است. ویروسی مشترک بین انسان و دام که نرخ بالای مرگ و میر آن (40 تا 75 درصد) موجب نگرانی جدی برای سلامت عمومی است.
1403/05/03 - 09:36
کلید تحول در فیزیوتراپی در دستان هوش مصنوعی

عضو هیئت علمی گروه فیزیولوژی دانشکده توانبخشی هوش مصنوعی را چهارمین انقلاب صنعتی درحال ظهور در رشته‌های پزشکی خواند و گفت: کاربرد هوش مصنوعی در مراقبت‌های بهداشتی و توانبخشی به سرعت در حال رشد است و باعث افزایش کیفیت مراقبت از بیمار، تسریع انجام مداخلات درمانی و دستیابی بهینه به هدف نهایی می شود.
1403/05/02 - 11:47
ایران؛ هشتمین کشور عضو انجمن بین المللی تشخیص پرستاری NANDA-I

هماهنگ کننده دبیرخانه شبکه بین المللی تشخیص‌های پرستاری در ایران، از عضویت ایران در انجمن ناندا و ایجاد شبکه ناندا در کشور به عنوان هشتمین کشور دارای مجوز ایجاد شبکه در دنیا، خبر داد.
1403/05/02 - 09:33
 دکتر زالی دبیر عالی اجرایی برنامه آموزش پزشکی تخصصی دانشگاه شد

با حکمی از سوی معاون آموزشی وزارت بهداشت دکتر علیرضا زالی به عنوان دبیر عالی اجرایی برنامه آموزش پزشکی تخصصی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منصوب شد.
1403/05/02 - 08:03
قدرت 30 برابری مغز انسان در پردازش اطلاعات نسبت به ابرکامپیوترها

دکتر علیرضا زالی متخصص جراحی مغز و اعصاب، با اشاره به شگفتی‌های مغز انسان، قدرت مغز انسان در پردازش اطلاعات را 30 برابر بیشتر از ابرکامپیوترهای فعلی جهان عنوان کرد.
1403/05/02 - 07:45
رییس مرکز تحقیقات فیتوشیمی منصوب شد

با حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سید عباس طباطبایی به عنوان رییس مرکز تحقیقات فیتوشیمی منصوب شد.
1403/05/01 - 13:58