سبوس اضافه شده روی نان در حال پخت ارزش غذایی ندارد
رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه نان تهیه شده با آرد کامل از نان تهیه شده با آرد سفید ارزش تغذیهای بالاتری دارد گفت: سبوس اضافه شده در حین پخت روی نان ارزش غذایی مناسبی ندارد و مصرف آن توصیه نمیشود.
1403/07/25 - 09:28
ضرورت تدوین برنامه راهبردی مشترک بین دو دانشگاه علامه و علوم پزشکی شهید بهشتی
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در دیدار با رییس دانشگاه علامه طباطبایی بر لزوم توسعه همکاریهای آموزشی و پژوهشی تاکید کرد و گفت: باید گستردهتر از گذشته و فراتر از یک کریکولوم مشخص، بین دو دانشگاه مجموعه برنامههای راهبردی مشترک تدوین شود.
1403/07/24 - 06:42