دعا برای دفع بلا و سلامت رییس جمهور

خبر سانحه بالگرد رییس جمهور و هیئت همراه همچون سایر آحاد ملت بزرگ ایران اسلامی موجب تاثر و نگرانی خانواده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شد.
1403/02/31 - 00:16
انتصاب دبیر و اعضای شورای عالی پیوند اعضای دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعضای شورای عالی پیوند اعضای دانشگاه را منصوب کرد.
1403/02/30 - 11:44
موافقت شورای گسترش با راه‌اندازی یک پژوهشکده و چهار رشته در دانشگاه

شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی با راه‌اندازی یک پژوهشکده و چهار رشته تحصیلات تکمیلی در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی موافقت کرد.
1403/02/30 - 11:01
برپایی غرفه ترویج جوانی جمعیت در اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها

معاونت بهداشت دانشگاه ضمن برپایی غرفه ترویج جوانی جمعیت در مسیر اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها به ارایه خدمات مشاوره ای به پایتخت نشینان پرداخت.
1403/02/29 - 14:15
با چکاپ های ضروری سالیانه زنان آشنا شوید

جراح و متخصص زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی باتاکید بر این که زنان باید برای چکاپ هرساله برنامه‌ریزی کنند، گفت: یکی از مهم‌ترین مسائل در حفظ سلامت انجام چکاپ های سالیانه است.
1403/02/29 - 09:21
پیام تبریک دکتر زالی به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی

دکتر زالی با اشاره به نقش روابط عمومی در ارتقای سلامت جامعه، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را در مسیر توسعه ارتباطات و روابط عمومی تخصصی در نظام سلامت پیشگام خواند .
1403/02/26 - 19:24
ارایه خدمت درمان ناباروری در بیمارستان مهدیه

تمام مراجعان به بیمارستان مهدیه خدمات تخصصی و فوق تخصصی ناباروری را با بالاترین کیفیت و پایین ترین تعرفه‌ها دریافت می‌کنند.
1403/02/26 - 11:16
روزشمار  هفته ملی جمعیت اعلام شد

روزشمار هفته ملی جمعیت اعلام شد

روز شمار هفته ملی جمعیت از سوی ستاد ملی جمعیت اعلام شد.
1403/02/26 - 11:04
اعلام آمادگی دانشگاه برای شناسایی و درمان بیماری‌های روان‌تنی

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به روند رو به تزاید بیماری‌های روان در دنیا گفت: دانشگاه آمادگی دارد با توجه به بار رو به افزایش بیماری‌های روان‌تنی در دنیا با سایر مراکز مرتبط برای شناسایی و درمان این بیماری‌ها همکاری مشترک داشته باشد.
1403/02/26 - 10:55
چند توصیه کلیدی برای مراقبت از دندان‌ها

رییس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت با تاکید بر دو بار مسواک روزانه و استفاده از نخ دندان به بیان توصیه‌ها و نکات مهمی درخصوص انتخاب مسواک و خمیردندان پرداخت.
1403/02/26 - 08:20