• تاریخ انتشار : 1401/04/27 - 15:25

بازدید دکتر زالی از داروخانه‌ و اورژانس 4 بیمارستان دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از نحوه ارایه خدمات در داروخانه‌ها و اورژانس چهار بیمارستان‌ دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی امروز دوشنبه، به همراه دکتر جمشید سلام‌زاده معاون غذا و دارو، دکتر ناصر خرمی مدیر حراست دانشگاه و دکترسید امیرحسین میرکریمی مدیر نظارت بر امور دارویی، از  نحوه ارایه خدمات در بخش‌های اورژانس و داروخانه‌های بیمارستان‌های مهدیه، اختر، مفید و شهدای تجریش با محوریت نظارت بر اجرای طرح دارویار در این مراکز بازدید کرد.

وی در این بازدید ضمن گفت و گو با پرسنل این مراکز، در جریان مسائل و نیازهای آنان به ویژه مسائل مربوط به روند اجرای طرح دارویار در داروخانه‌ها  قرار گرفت و برای بهبود روند ارایه خدمات در این مراکز به ارایه رهنمودهایی به آنان پرداخت.

کدخبرنگار: ۷۷۰۳م.ر
  • گروه خبری : اخبار سلامت