• تاریخ انتشار : 1400/09/18 - 21:24

بازدید رییس دانشگاه از مرکز واکسیناسیون تقوی

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت شهری تقوی، از خدمات پرسنل این مرکز در مسیر واکسیناسیون تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت شهری تقوی، از این مرکز بازدید و ضمن عرض خداقوت به نیروهای خط مقدم واکسیناسیون در این مرکز، از تلاش آنها تقدیر کرد.

وی طی این بازدید در جریان روند ارائه خدمت، نوع واکسن های موجود و میزان مراجعه مردم برای تزریق دوز سوم قرار گرفت.

رییس دانشگاه همچنین در حاشیه این بازدید به کاهش آمار ابتلا، بستری و مرگ و میر ناشی از کرونا، اظهار کرد:  طی 24 ساعت گذشته 11 نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند. از سوی دیگر 790 بیمار در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان های پایتخت بستری هستند، از همین رو کاهش چشمگیری در آمار و ارقام شاهد بودیم و کنترل هرچه بیشتر بیماری به رعایت شیوه نامه های بهداشتی و میزان پوشش واکسیناسیون به ویژه دوز سوم وابسته است.

کد خبرنگار: 7702

• گروه خبری : اخبار سلامت