اخبار

  • تاریخ انتشار : 1400/02/18 - 12:43
  • بازدید : 85
  • تعداد بازدید : 85
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

بیماران خاص در اولویت سیاستگذاری های نظام سلامت قرار دارند

معاون درمان دانشگاه ضمن گرامیداشت هشتم می مصادف با 18 اردیبهشت ماه و روز جهانی بیماران خاص و صعب العلاج ، از زحمات و تلاش های کلیه همکاران، فعالان و خیرین این حوزه قدردانی کرد.

معاون درمان دانشگاه ضمن گرامیداشت هشتم می مصادف با 18 اردیبهشت ماه و  روز جهانی بیماران خاص و صعب العلاج ، از زحمات و تلاش های کلیه همکاران، فعالان و خیرین این حوزه قدردانی کرد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به نقل از معاونت درمان،  دکتر سیدهادی میرهاشمی بیماران خاص را جزو اولویتهای سیاستگذاری نظام سلامت عنوان کرد و افزود:  از ابتدای شیوع بیماری کووید 19 یکی از دغدغه های نظام سلامت، پیشگیری و اطلاع رسانی مناسب درخصوص عدم ابتلای بیماران خاص بود که با برنامه ریزی های انجام شده در وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی و همکاری خانواده ها و بیماران خاص، در شرایط قابل کنترلی قرار داریم.

 

معاون درمان دانشگاه خاطرنشان کرد: با آغاز سال 1400، تزریق واکسن کووید 19 به بیماران خاص به عنوان قشر آسیب پذیر در جامعه آغاز شد و هم اکنون نیز در حال اجرا است. تاکنون در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیش از 10 هزار دوز واکسن برای واکسیناسیون در نظر گرفته شده است.

دکتر میرهاشمی با اشاره به تلاش های معاونت درمان در تسریع فرایندهای اداری درمان این بیماران گفت: در حال حاضر 14 هزاربیمار خاص  و سرطانی(صعب العلاج) و 42 هزار بیمار دیابتی از خدمات درمانی این دانشگاه بهره مند می شوند و معاونت درمان بعنوان متولی توزیع خدمات درمانی و رفاهی به بیماران، با هدایت این بیماران به مراکز معین شده تحت پوشش، تمام تلاش خود را در ارایه خدمات مناسب و رضایت بخش انجام می دهد.

به گفته وی براساس تعریف فعلی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بیماری های تالاسمی، هموفیلی، دیالیز و ام اس در زمره بیماران خاص؛ و بیماری های سرطان، پیوند کلیه، دیابت، ای بی، متابولیک و CFدر زمره مهمترین بیماری های صعب العلاج قرار دارند.

معاون درمان دانشگاه با اشاره به صدور بیش از 8500 حواله سهمیه دارویی به بیماران خاص تحت پوشش دانشگاه در سال گذشته، خاطر نشان کرد: در حال حاضر معاونت درمان برای جلوگیری از رفت و آمدهای غیرضروری و رفاه حال بیماران، یک نیروی کارشناس خبره در داروخانه شهید کاظمی برای تایید نسخ و دریافت حواله الکترونیکی دارو و همچنین جابجایی حواله الکترونیکی دارویی بین داروخانه های شهید کاظمی و هلال احمر شماره 2 ( جشنواره ) مستقر کرده است.

وی افزود: در تلاش هستیم علاوه بر بهبود تجهیزات و افزایش بخش های درمانی، کلیه اقدامات اداری مرتبط با بیماران خاص در مراکز درمانی و داروخانه ها انجام گیرد و تاکنون اقدامات مناسبی صورت گرفته است.

 

دکتر میرهاشمی، شیوع بیماری کرونا و همچنین تحریم های اقتصادی را از مسائل مهم در توسعه خدمات دانست و افزود: با همه مشکلات در سال گذشته، از طریق حواله های صادره اداره کل تجهیزات پزشکی از هیات امنای ارزی در حدود 70میلیارد ریال صافی و ست دیالیز تهیه و تحویل مراکز درمانی تابعه دانشگاه شد.

وی یادآور شد: علاوه بر افزایش 10 تخت دیالیز منفی و 3 تخت دیالیز مثبت در بخش خصوصی، نظارت بر عملکرد مراکز درمانی و توسعه همکاری با دانشگاه های دیگر در جابجایی بیماران، با پیگیری های انجام شده در حدود 40 دستگاه ماشین دیالیز و 3 دستگاه Roخریداری و تحویل مراکز دانشگاهی شد.

معاون درمان دانشگاه درخصوص حمایت های مالی به بیماران خاص و صعب العلاج نیز یادآور شد: در سال گذشته به 6729 بیمار بستری در بیمارستان های امام حسین (ع)، طالقانی، کودکان مفید، شهدای تجریش و مهدیه به ارزش مالی بیش از 131 میلیارد ریال از طریق واحدهای مددکاری اجتماعی حمایت های مالی انجام شده است.

وی در خاتمه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت  از زحمات و تلاش شبانه روزی همکاران حوزه سلامت در دوران پاندمی بیماری کووید 19 قدردانی کرد و انتخاب یک روز در تقویم جهانی به بیماران خاص را حاکی از اهمیت و توجه به این بیماران عنوان کرد و از کلیه افرادی که بصورت مستقیم و غیرمستقیم در راه خدمت رسانی به این بیماران کمک می کنند  قدردانی کرد.

انتهای پیام/

کدخبرنگار: 7700 س.ع

  • گروه خبری : اخبار سلامت
  • کد خبر : 104298
کلید واژه