اخبار

  • تاریخ انتشار : 1400/03/25 - 15:29
  • بازدید : 84
  • تعداد بازدید : 83
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

تشریح مهمترین اقدامات مدیریتی کنترل کرونا در دیدار با نماینده سازمان بهداشت جهانی در کشور

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران در دیدار با نماینده جدید سازمان بهداشت جهانی در کشور، بر لزوم تدوین الگوی متناسب مدیریتی در بحران حاکم، اشاره و اقدامات پایتخت در کنترل بیماری را به عنوان تجربه ای موفق مطرح کرد.

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران در دیدار با نماینده جدید سازمان بهداشت جهانی در کشور، بر لزوم تدوین الگوی متناسب مدیریتی در بحران حاکم، اشاره و اقدامات پایتخت در کنترل بیماری را به عنوان تجربه ای موفق مطرح کرد. 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی ظهر امروز با سید جعفر حسین، نماینده جدید سازمان جهانی بهداشت در ایران دیدار کرد و پیرامون مدیریت بیماری کرونا، همکاری های پژوهشی در این زمینه و راهکارهای موثر برای کنترل هرچه سریعتر بحران به بحث و تبادل نظر پرداختند.
 
 
در این دیدار نماینده سازمان بهداشت جهانی ضمن ارائه گزارشی از وضعیت ابتلا و مرگ و میر ناشی از کرونا در جهان و به ویژه حوزه مدیترانه شرقی، علل و مولفه های موثر در ناپایداری شرایط بیماری در کشور و پایتخت را مطرح کرد و رفتار ویروس را بعد از تعطیلات نوروز سال جاری غیرقابل توصیف دانست.
 
 
سیدجعفر حسین در ادامه سخنانش به تاثیر واکسیناسیون بر کنترل بیماری، چالش ها و موانع مقابله با این ویروس همه گیر را تبیین و بر لزوم توجه بیشتر به شناسایی نقاط داغ بیماری و پیگیری افراد در تماس با بیماران تاکید کرد.
 
 
نماینده سازمان بهداشت جهانی در پایان با اشاره به حواشی مطرح شده در خصوص منبع انتشار این ویروس و نحوه گسترش آن در خارج از ووهان، عنوان کرد: مهم اتفاق تلخی است که بسیاری از خانواده ها با آن دست به گریبانند و باید سعی بر این باشد که با مدیریت هرچه بهتر بیماری از از دست رفتن انسان های بیشتر جلوگیری شود.
 
 
در این دیدار دکتر علیرضا زالی، فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران، در خصوص الگوی مناسب مدیریت بیماری، عنوان کرد: به توجه به سبک و کیفیت زندگی و شرایط فرهنگی و اجتماعی عموم مردم باید الگوی مدیریتی مناسبی را تدوین و بر اساس آن عمل کرد. البته تاکنون در پایتخت تجربه های موفقی در این زمینه کسب شده که راه اندازی کلینیک سرپایی دریافت داروهای تزریقی کرونا از جمله این اقدامات موثر در کاهش بار بیمارستان ها و مدیریت درمان بیماران بوده است.
 
 
دکتر بابک شریف کاشانی معاون امور بین الملل دانشگاه، با اشاره به شرایط سختی که در ابتدای شیوع بحران بر کشور به ویژه پایتخت حاکم بود، گفت: با این وجود تمامی تصمیمات و اقدامات متناسب با موقعیت و به صورت مطلوب صورت گرفت که البته کیفیت خدمات متناسب با تجهیزات و منابع موجود نبود، اما پس از مدتی شرایط کاستی ها مرتفع شد و می توان گفت تهران با جمعیتی برابر با برخی کشورهای همسایه، عملکردی قابل قبول تر داشت.
 
 
دکتر شریف کاشانی همکاری گسترده تر با سازمان بهداشت جهانی را در مدیریت هرچه بهتر بیماری موثر دانست و گفت: کسب تجربه های موفق و تامین تجهیزات مورد نیاز، به طور قطع ما در مقابله با این بیماری کمک کننده خواهد بود.
 
 
دکتر افشین زرقی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه آمادگی دانشگاه را در زمینه  گسترش همکاری های پژوهشی به ویژه در حوزه های دارویی با سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد.
 
 
دکتر علی حائری مشاور رییس دانشگاه با تاکید بر اقدامات خوبی که در حوزه پیشگیری و غربالگری به همت معاون امور بهداشتی دانشگاه انجام شد،  تصریح کرد: در بحران کرونا، بیمارستان های جنرال بخش عمده ای از ظرفیت خود را به پذیرش بیماران کرونایی اختصاص دادند و همین موضوع فشار بالایی را به حوزه درمان وارد کرد که این موضوع و تبعات آن نگرانی هایی را ایجاد می کند.
 
 
به گفته دکتر حائری، پس از کنترل کامل بحران عوارض روانی و اجتماعی بیماری بر عموم مردم و کادر بهداشت و درمان قابل توجه خواهد بود، بنابراین نیاز به  برنامه ریزی در این زمینه حس می شود.
 
 
دکتر علی ماهر نیز در این نشست، گزارش مختصری از آمارها و تحلیل داده های مرتبط با بیماران بستری در بیمارستان های سه دانشگاه علوم پزشکی استان تهران ارائه داد و با اشاره به داده های سامانه اطلاعات جغرافیایی از مناطق پرخطر و کم خطر استان تهران، در خصوص توزیع بیماری در سنین مختلف توضیحاتی ارائه داد.
 
 
انتهای پیام/
کدخبرنگار: 7702 ی.ق
 
  • گروه خبری : اخبار سلامت
  • کد خبر : 105480
کلید واژه