• تاریخ انتشار : 1401/03/07 - 13:00

تقدیر معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو از عملکرد معاونت غذا و داروی دانشگاه

معاون غذا و داروی وزارت بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو از عملکرد معاونت غذا و داروی دانشگاه تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت غذا و دارو، دکتر بهرام دارایی معاون غذا و داروی وزارت بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو با اهدای لوحی از عملکرد معاونت غذا و داروی دانشگاه در حوزه نظارت و ارزیابی فرآورده های آرایشی و بهداشتی تقدیر کرد.

در همایش معاونان غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی کشور که سوم تا پنجم خردادماه در مشهد برگزار شد عملکرد معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی مورد تقدیر قرار گرفت.

فعالیت و عملکرد برجسته این معاونت، همکاری مستمر با سازمان غذا و دارو  و اظهار نظر مناسب و دقیق در خصوص آیین نامه ها و دستورالعمل های ارسالی از جمله دلایل این انتخاب بوده است.

براساس این گزارش واحد نظارت و ارزیابی فرآورده های آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه  در سال 1400 با صدور 313 پروانه (بهداشتی تاسیس، بهره برداری، IRC)، 385 بازدید از سطوح عرضه فرآورده های آرایشی و بهداشتی، 193 بازدید از کارخانجات و انبار و تشکیل 12 جلسه کمیته آرایشی و بهداشتی عملکرد برجسته ای را از خود نشان داده است.

همایش معاونان غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی کشور سوم تا پنجم خردادماه 1401 در مشهد مقدس برگزار شد.

• گروه خبری : اخبار سلامت