19 مرکز درمانی غیرمجاز در محدوده دانشگاه پلمپ شد
19 مرکز درمانی غیر مجاز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به دنبال بازدیدهای سرزده کارشناسان نظارتی معاونت درمان دانشگاه پلمپ شد.
19 مرکز درمانی غیر مجاز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به دنبال بازدیدهای سرزده کارشناسان نظارتی معاونت درمان دانشگاه پلمپ شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و به نقل از معاونت درمان، کارشناسان حوزه نظارتی این معاونت در راستای نظارت بر عملکرد ارائه خدمات درمانی و پیگیری شکایت های مردمی در تیرماه سال جاری در نوبت صبح و عصر از 321 مرکز درمانی بازدید کردند.
کارشناسان نظارت و بازرسی در مدت زمان مذکور از 321 بازدید انجام داده و با توجه به تخلفات صورت گرفته، 19 مرکز پلمپ، هشت مرکز به دادسرای جرایم پزشکی و دو مرکز به سازمان نظام پزشکی استان تهران معرفی شدند.
طبق نتایج بازدیدها، ضروری است پزشکان و پیراپزشکان قبل از همکاری یا عقد قرارداد با افراد و مراکز درمانی نسبت به وجود مجوز قانونی فعالیت اطمینان حاصل کنند.
شهروندان و بیماران ساکن در محدوده جغرافیایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی میتوانند با شماره گیری تلفن 66709070 ، شکایت های خود را از کلیه مراکز درمانی اعم از بیمارستان های دولتی و خصوصی، درمانگاه ها و مراکز جراحی محدود، موسسات پزشکی و پیراپزشکی و مطب ها اعلام کنند. تا در اسرع وقت به آنان رسیدگی شود.
در صورت مشاهده اضافه دریافتی توسط مراکز درمانی می توانند با شماره 1690 تماس و گزارش خود را از این مرجع پیگیری کنند.
انتهای پیام/