• تاریخ انتشار : 1397/06/21 - 18:03

با حکم رئیس دانشگاه، سرپرست دانشکده بهداشت و ایمنی منصوب شد

دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با صدور حکمی دکتر اکبر اسلامی عضو هیأت علمی دانشگاه را به عنوان سرپرست دانشکده بهداشت و ایمنی منصوب کرد.

متن حکم انتصاب دکتر اسلامی بدین شرح است:

«برادر گرامی جناب آقای دکتـر اکبر اسـلامی

استـاد محتـرم دانشگاه

سلام علیکم

به استناد رأی صادره در دویست و شصت و هشتمین جلسه شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی مبنی بر ادغام دانشکده های "بهداشت" و "سلامت، ایمنی و محیط زیست" و ایجاد دانشکـده" بهداشت و ایمنی" و با توجه به تعهد، شایستگی و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان "سرپرست دانشکده بهداشت و ایمنی" منصوب می شوید تا با استعانت از خداوند متعال و رعایت موازین شرعی و قانونی نسبت به انجام وظایف و امور محوله اقدام نمایید.

موفقیت شما را تحت عنایات حضرت ولی عصر(عج) در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارتقاء جایگاه ملّی و بین المللی دانشگاه، از درگاه خداوند منّان مسئلت می نمایم.

دکتر محمد آقاجانی

رئیس دانشگاه»