• تاریخ انتشار : 1397/07/02 - 13:20

با حکم رئیس دانشگاه، سرپرست دانشکده دندانپزشکی منصوب شد

دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با صدور حکمی دکتر محسن دالبند دانشيار و عضو هیات علمی دانشگاه را به عنوان سرپرست دانشکده دندانپزشکی منصوب کرد.

دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با صدور حکمی دکتر محسن دالبند دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه را به عنوان سرپرست دانشکده دندانپزشکی منصوب کرد.

متن این حکم انتصاب به شرح زیر است:

برادر گرامی جناب آقای دکتـر محسن دالبند

دانشیار محترم دانشگاه

سلام علیکم

با توجه به تعهد، شایستگی و تجربیات ارزشمند جنابعالی، بموجب این ابلاغ بعنوان سرپرست دانشکده دندانپزشکی منصوب می شوید تا با استعانت از خداوند متعال و رعایت موازین شرعی و قانونی نسبت به انجام وظایف و امور محوله اقدام نمایید.

موفقیت شما را تحت عنایات حضرت ولی عصر(عج) در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارتقای جایگاه ملی و بین المللی دانشگاه از درگاه خداوند منان مسالت می نمایم .

دکتر محمد آقاجانی

رییس دانشگاه

گفتنی است دکتر محسن دالبند که  فارغ التحصیل دندانپزشکی عمومی سال 71 و تخصص جراحی  فک و صورت سال 79 از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی است پیش از این معاون اداری و مالی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و رییس و موسس بخش جراحی فک و صورت بیمارستان امام حسین(ع)  بوده است.

از دیگرسوابق اجرایی دکتر دالبند می توان به ریاست دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی همدان، معاونت اداری و مالی دانشگاه علوم پزشکی همدان ، ریاست مرکز تحقیقات دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی همدان، مدیر گروه جراحی فک و صورت دانشگاه علوم پزشکی همدان و همچنین ریاست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بروجرد و ریاست مرکز بهداشت نورآباد وابسته به دانشگاه علوم پزشکی  لرستان اشاره کرد.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,اسلایدر خبری,اخبار انتصابات